zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 عنوان یه تکس قشنگ بگو 136 بازدید | 18 پست حوصلم سر رفته🚶♀️ زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند• 1402/09/20 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 انسان پول رو ساخت و پول از انسان چه ها که نساخت... پول از انسانا هیولا ساخت یه ادمای بی وجدان🚶♀️ زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
sormeye عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 8305 به زندگیام وان یکاد می آویزم😆😆 " تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 این منم ، آدمی جا مانده از او. :) زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 این منم ، آدمی جا مانده از او. چقد کم انتظار داشتم بیشتر بگین تکسای دپ شکست عشقی🙁🚶♀️ زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
mbinaan عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 269 چقد کم انتظار داشتم بیشتر بگین تکسای دپ شکست عشقی🙁🚶♀️ عههه، باشد، اگ ب ذهنم بیاد باز میگم
zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 عههه، باشد، اگ ب ذهنم بیاد باز میگم مرسی زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•
zolfa_baloch مدیر استارتر عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 474 چه خنجرها که از دل گذر کرد و نمردیم ما. هعی💔 زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند•