2777
2789
تبریک میگم عزیزممم اره اره حتما ممنون میشم❤️ کلا یه توضیح کلی بده که از کی شروع کردی روزی چند ساعت ...

من به صورت جدی از یازدهم ولی دهم هم مث خر دور از جون مدرسه کار میکشید ازمون 

میانگین ۹  ساعت 

بخوام نصیحت کنم دوستاتو بزار کنار خانواده سمی بزار کنار بیشتر با مادر و پدرت صمیمی باش 

تو ذهنت شبا که میخوای بخوابی مجسم کن دوست داری ایندت چطوری باشه بهت چی بگن

من همیشه ترسم از رفتن ابرو پیش دیگران بود و اینکه کسی بشم که مایه افتخار پدر و مادرم بشم شرمندشون نشم بخاطر همین خیلی بیماری گرفتم ادم بشدت استرسی و فکر و خیالی

اگر حال درس خوندنم نداشتم زوری میخوندم😂چون برام فکر اینکه قبول نشم پشت کنکور بمونم از هزار تا چیز بدتر بود   

دکتر کوچولو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

و اینکه همه چیز یطرف انتخاب رشته یه طرف دوستام اکثرشون ناراضین حواست خیلی جمع باشه 

خودم انتخاب رشته کردم البته قبلش یه جلسه نیم ساعت تقریبا پیش کسی که سالها این کاره بود رفتم و یادم داد

دکتر کوچولو
من به صورت جدی از یازدهم ولی دهم هم مث خر دور از جون مدرسه کار میکشید ازمون  میانگین ۹  س ...

مرسی عزیزممم❤️

گلم چه بیماری ای؟

یه سوال یعنی کلاس ۱۱ و ۱۲ روزی ۹ ساعت؟ دهم چقدر مطالعه داشتین؟

چیزی هست که اگه برمیگشتین عقب تغییرش میدادین؟

مرسی عزیزممم❤️ گلم چه بیماری ای؟ یه سوال یعنی کلاس ۱۱ و ۱۲ روزی ۹ ساعت؟ دهم چقدر مطالعه داشتین؟ چ ...

نه ثابت نبود یازدهم اولاش بود خب به طبع کمتر هم میشد چون مدرسه هم مجازی داشتم ولی دوازدهم اومدم مدرسه دولتی تا نرم مدرسه کلا

دهم سال سختی بود اکثرش کارای مدرسه بود مولا ده دوازده ساعت پای فیلمای زیست معلممون بودم

نمیدونم به نظرم کارای درستی انجام دادم داشتم خودمو داغون میکردم اگر زیادتر درس میخوندم😂

خشکی چشم و درد معده و ریزش مو 

یکی از کارایی که بهتر بود انجام میدادم ورزش روزی ده دقیقه بود که واقعا نه حوصلشو داشتم نه توانشو

فقط روزای اخر نزدیک به کنکور مدام گریه میکردم میترسیدم نشه 

دکتر کوچولو
گلم پشت کنکوریم

پس بهتر ساعت مطالعت ببر ۱۲ ساعت 

یه چیزی میگم با طلا بنویس تو ذهنت 

روتین تست بالای سیصد تا ببر این کار‌ منو نجات داد 

خودتو بکش که هرروز بالای سیصد تا تست بزنی اگر تاپ میخوای

دکتر کوچولو
پس بهتر ساعت مطالعت ببر ۱۲ ساعت  یه چیزی میگم با طلا بنویس تو ذهنت  روتین تست بالای سیصد ...

گلم تقریبا ۳۰۰ تا تست چقدر طول میکشه؟ من نمیدونم با تحلیل چقدر تقریبا باید وقت بزارم

میدونم آدما فرق دارن ولی اینو نمیدونم

و اینکه هر گفتار زیست تقریبا چقدر طول می‌کشید که بخونی؟ منظورم برای کسی که قبلا نخونده اون گفتار رو. و چه فیلمایی میدیدی یا کلاس؟

گلم تقریبا ۳۰۰ تا تست چقدر طول میکشه؟ من نمیدونم با تحلیل چقدر تقریبا باید وقت بزارم میدونم آدما فر ...

من کلا با ماز پیش میرفتم همه معلما از اونجا بودن 

سیصد تست تقریبا شش هفت ساعت بستگی داره از درسای سخت تر چقدر انتخاب کنی 

من فهمیدم با تدریس بهتر میفهمم بخاطر همین فیلم تدریس میدیدم ولی خب دقیق یادم نیست چون خیلی نکته مینوشتم بعد با استاد فرهمند نیا که داشتم نکته نوشتنم کمتر شد ولی هردرسی رو که میدیدم همون روز یا فرداش میخوندم

دکتر کوچولو