2777
2789

از تله های زمان کنکوری بودنه

ادم هرکاری هوس میکنه جز درس خوندن

اگه خانوادت گیر نیستن که همش تو اتاق باشی و. درس بخونی 

میتونی به خودت بگی  وقتی این بخش از کتاب رو بخونم جایزش اینکه  میرم  10 صفحه از اون کتابه رو میخونم

یه چیزی هم بهت بگم خیلی باحاله

وقتی اون مقداری که مشخص کردی رو بخونی بعد به خودت بگی فقط و فقط میرم 50 تا تست میزنم دیگه بعدش واقعا میرم اون کتابه رو میخونم  بازم ذهنت گول میخوره و باهات راه میاد 

تازه مشتاقم میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی کمکی هم خواستی بگو من سال اولم قبول شدم بدون مشاور  ورودی امسالم

تبریک میگم عزیزممم

اره اره حتما ممنون میشم❤️ کلا یه توضیح کلی بده که از کی شروع کردی روزی چند ساعت میخوندی از دهم یا سال کنکور و چه چیزایی مهمه و...

متنش روان باشه آموزنده هم باشه ی چیزی مثل کتابخانه نیمه شب 

عزیزم من نخوندم اینو ولی فکر کنم معجزه های خواربار فروشی نامیا، مغازه جادویی، چطور زندگی میکنید، مزایای منزوی بودن تو این سبک باشن و خوشتون بیاد

پسرا با چه ذوقی الان میان تو تایپیک ولی میخوره تو ذوقشون 😂

منی که فکر کردم هوس خوراکی میکنه

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
عزیزم من نخوندم اینو ولی فکر کنم معجزه های خواربار فروشی نامیا، مغازه جادویی، چطور زندگی میکنید، مزا ...

ممنون😍

تو هم فعلا مطالعه غیر درسی کم کن تابستون بعد کنکورت دوباره شروع کن😁

موفق باشی دختر گل

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)