2777
2789

تاپیک میخوندم عجیب بود از واکنش دوستان 

معمولا ازدواج الان سخت شده بعید میدونم زوجی که خانواده ها حمایتشان نکنه میتونن از عهده مخارج بر بیان 

پس چطوری  خانومی که عقد هستن و وام برداشتن توقع دارن که کوتاه بیاد و به خونواده اش کمک کنه 

من و همسرم خدا میدونه با چه سختی داریم تلاش می کنیم روپامون وایسیم و از خیلی آرزوها که دخترا و پسرا دارن گذشتیم سوالم اینه در چنین شرایطی خونواده ها که کمکی نکردن آیا منطقیه وام یا هر پس اندازی که داریم در اختیارشون قرار بدیم ؟ یا ما خونواده نیستم و خانواده همسر جز خانواده محسوب میشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قسطها روپدره قراربود بده 

مساله اینه تونی نی سایت زنها فکرمیکنن شوهرشون روگربه بزرگ کرده والدین زحمتی نکشیدن!!!!تا۴قرون ب بابا یامادر آقاهه کمک میکنه خانومه تاپیک میزنه یاحضرت زهراملت ب دادم برسید !!!!!شوهرم پولاشودادبه پدرومادرش!!!!!!

من خودم ازدواج کنم اولویت من والدینمن

بعضیا بر میگردونن بعضیا خیر و بازه زمانی باید سنجید 

ولی در کل دعای پدر و مادر قطعا گیراست چ از خودمون چه همسرمون.. 

امیدوارم خدا به همه پدر مادرا سلامتی بده و هیچوقت محتاج بچه نکنه ..

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
هر خانواده ای حداقل ب بچه خودش باید کمک کنه چ کم چ زیاد

تا جایی که اینجا صحبت کردم هیچکس کمکی نکرده 

تاپیک اختلاف با همسرم رو بخونید اون خانوم بنظرم حق داشتن 

اما به این نتیجه میرسم که خانوم نباید جونشو به زندگی بده بهتره به خودش برسه و هزینه های خودشو بکنه به اصطلاح زن جمع کن  جز  بدبختی چیزی عایدش نمیشه 

اینجور زن ها اتفاقا شانس هم‌میارن و همسرش بیشتر توجه میکنه که علاوه بر هزینه خونه و زندگیش هزینه های رفاه همسرشون باید فراهم کنه چون اینجور زنی خودشو خسته نمیکنه که دخل و خرج زندگیم چی میشه 

و کاربرای بدون درک نمیان بگن اونی که حرص و جوش زندگی رو میخوره سلیطه هست ! متاسفم براشون 

واقعا عقاید متفاوته

الان این تاپیک حال بهم زن و ضد زن رو‌بخون تا متوجه بشی ، حتی تو نی نی سایت چقدر نظرات متفاوته

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12577018/خانمای-متاهل-خیلی-زشته-این-مدلی-حرف-میزنید

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️
قسطها روپدره قراربود بده  مساله اینه تونی نی سایت زنها فکرمیکنن شوهرشون روگربه بزرگ کرده والدی ...

عزمزمه شما هنوز در برهه ازدواج قرار نگرفتی و خیلی در جریان مسئولیت تشکیل خانواده نیستی اگه قراره نسل فقیر تحویل جامعه بدی ترجیحا ناکام بمیرید خیلی باارزش تر خواهد بود.

همه ما می‌آییم اینجا جهت مشورت و دردو دل 

زندگی الان با گذشته خیلی فرق داره لطفا  افکارتو بررسی کن وگرنه همسرت ضربه سختی از جانب شما خواهد خورد 

عزمزمه شما هنوز در برهه ازدواج قرار نگرفتی و خیلی در جریان مسئولیت تشکیل خانواده نیستی اگه قراره نسل ...

خب منم همینومیگم پول نداری بچه نیار!!!!بعدم چون توشرایط ازدواج نیستم دلیل نداره درک نکنم

اینجایک عده هستن شوهرشون نون هم قرض بدهدمادرش ناراحت میشن

وقتی بعد یکی دو ماه بر میگردونن چه ایرادی داره 

عزمزمه  اگه از اقتصاد فاسد ایران خبر داشته باشی متوجه میشی اگه شما یه هفته پول خوبی دستت بیاد اما در عرض یک ماه اون‌پول به گردش نیفته و راکد بمونه ضرر بدی خواهید کرد .

هیچ انسانی از کمک کردن بدش نمیاد اما فراموش نکنیم‌چراغی که به خانه  رواست به مسجد حرامست

خب منم همینومیگم پول نداری بچه نیار!!!!بعدم چون توشرایط ازدواج نیستم دلیل نداره درک نکنم اینجایک عد ...

لطفا  مسائل رو باهم قاطی نکنید این افکار شما واقعا کوته بینانه 

اون خانوم شرایط بددفعلی جامعه دستشه  چرا قضاوت می کنید یه عهده محکوم کردن که همچین زنی باید طلاق داده بشه 

آخه چرا نمیدونید تشکیل خانواده چقد سخت هست   خیلی ها ناخواسته مادر شدن اما مجبور شدن بچه رو بدنیا بیارن از این شرایط برای همه ما خانومها هست باید برای فرزندمون شرایط مهیا باشه چون زنان امروز دارن با آگاهی ازدواج می کنن و قطعا در آین ه در مقابل فرزندانمان باید پاسخگو باشیم اما مادران گذشته و همچنین مادر خودم اصلا همچین چیزی نیست تازه وظیفه ما میدونن که دستگیر اونها باشیم

واقعا عقاید متفاوته الان این تاپیک حال بهم زن و ضد زن رو‌بخون تا متوجه بشی ، حتی تو نی نی سایت ...

بنده حقوقمو چون شاغلم تمام کمال میدم به قسط همسرم  یه وقتایی واقعا خسته میشم  که کاش لااقل یک چهارم از حقوقم مال خودم بود برم چیزی که دلم میخواد بگیرم اما واقعا کاری کردن باهامون که همش باید به فکر نون شب فردا بود 

بنده حقوقمو چون شاغلم تمام کمال میدم به قسط همسرم  یه وقتایی واقعا خسته میشم  که کاش ...

عزیزم امیدوارم نتیجه زحماتت رو عمیقا بچشی😍

خدایا خانواده ام رو به دستان قدرتمند تو میسپارم❤️