فقط هم درس نیست کلاس چهارم. اکثر خواسته هاش رو در حد معقول سعی میکنم برآورده کنم بازم همش در حال نالیدنه دوست داره همش بیرون شهر بازی و در حال خوشگذرانی باشه و درس نباشه و هر چی دلش خواست رو براش بخرم و فراهم کنم براش.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بهش بفهمونی تا ۱۰۰ سالگیش پدر مادرش نیستن که خواسته هاشو براورده کنن ، یه قلک براش بخر پول تو جیبی های ماهیانشو یکمشو بگو بریزه توش بعد ی ماه بگو حالا بیا مثلا این قلکو باز کنیم اون همه پولو میبینه طبعا ذوق میکنه بگو اگه حالا ماشین کنترلی دوست داری با این بخر ، اگه درس بخونی بعدا میتونی ازین بیشتر پول داشته باشی پول دراری لازم نیست برای اینکه قلکتو پر کنی از من پول بگیری تو کار خونه ازش کمک بگیر بگو مثلا اتاقتو جارو کن بعد بابتش یکم پول بهش بده ، اونجوری میفهمه کار کردن مزد داره زحمت بکشی جواب میگیری بیرون میرین فقرارو نشونشون بده بگو اینا پدر و مادر مناسبی نداشتن مثل ما نبودن برای تو خودشونم درس نخوندن زحمت نکشیدن
چرا اینجورین. وای امشب دیگه رسما افسردم کرد فقط نالید
اره بخدا مال من هر سال درسش خوب بود امسال اینطوری شده یکی از دوستام میگفت یه دوست درس خون پیدا کنه بندازش تو رقابت باهاش ولی پسر من حتی زرنگای درس خون کلاسم قبول نداره میگه خودم از همشون قوی ترم.