2777
2789

فقط هم درس نیست کلاس چهارم.  اکثر خواسته هاش رو در حد معقول سعی میکنم برآورده کنم بازم همش در حال نالیدنه دوست داره همش بیرون شهر بازی و در حال خوشگذرانی باشه و درس نباشه و هر چی دلش خواست رو براش بخرم و فراهم کنم براش. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم مثل پسر شما کلاس چهارمه 

دختر من نمی تونه تمرکز کنه بردمش مشاور کودک گفت باید است بیش فعالی بدید هنوز که انجام‌ ندادم 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
و همین طور پسر منم چهارم میخونه و هر چقدرم براش همچی فراهم میکنیم البته در حد توانمون ولی باز همیشه ...

چرا اینجورین. وای امشب دیگه رسما افسردم کرد فقط نالید 

عزیزم شما جلوش یکمی مطالعه کنید، بچه ها فکر میکنن درس چیز سختیه، یا وقتی میبینن شما آزادو رها هستین حس بدی پیدا میکنن از درس، شمام باهاش درس بخونید تا انگیزه بگیره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

باید بهش بفهمونی تا ۱۰۰ سالگیش پدر مادرش نیستن که خواسته هاشو براورده کنن ، یه قلک براش بخر پول تو جیبی های ماهیانشو یکمشو بگو بریزه توش بعد ی ماه بگو حالا بیا مثلا این قلکو باز کنیم اون همه پولو میبینه طبعا ذوق میکنه بگو اگه حالا ماشین کنترلی دوست داری با این بخر ، اگه درس بخونی بعدا میتونی ازین بیشتر پول داشته باشی پول دراری لازم نیست برای اینکه قلکتو پر کنی از من پول بگیری تو کار خونه ازش کمک بگیر بگو مثلا اتاقتو جارو کن بعد بابتش یکم پول بهش بده ، اونجوری میفهمه کار کردن مزد داره زحمت بکشی جواب میگیری بیرون میرین فقرارو نشونشون بده بگو اینا پدر و مادر مناسبی نداشتن مثل ما نبودن برای تو خودشونم درس نخوندن زحمت نکشیدن 

.

چرا اینجورین. وای امشب دیگه رسما افسردم کرد فقط نالید 

اره بخدا مال من هر سال درسش خوب بود امسال اینطوری شده یکی از دوستام میگفت یه دوست درس خون پیدا کنه بندازش تو رقابت باهاش ولی پسر من حتی زرنگای درس خون کلاسم قبول نداره میگه خودم از همشون قوی ترم.