فقط هم درس نیست کلاس چهارم. اکثر خواسته هاش رو در حد معقول سعی میکنم برآورده کنم بازم همش در حال نالیدنه دوست داره همش بیرون شهر بازی و در حال خوشگذرانی باشه و درس نباشه و هر چی دلش خواست رو براش بخرم و فراهم کنم براش.
من که پسرم کلاس پنجم همش میگه میخام ترک تحصیل کنم هوشش عالیه ولی امسال اینطوریه
ببین من پسرم پارسال پنجم بود همیشه هم خودم برا درسا باهاش کار وتمرین مردم یه جاهایی واقعا خسته میشدم متاسفانه حجم درسیشون بالاست اینا هم بچه هستن و دوست دارن بازی کنن ،،پنجمواقعا سخته مخصوصا ریاضی با بازی سعی کن مشتاقش کنی ،،تنقلات و چای و شیرینی هر چی که دوست داره بزار بگوبیا باهمبخونیم یاد منم بده ،اون وسطا یه شوخی هم باهاش داشته باش ببین تاثیر داره یا نه
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اره فقط ریاضی خیلی سخته براش منم از روش درسهای سردرنمیارم
اره میدونم واقعا سخته ،،،پارسال همه خواب بودن من اخر شب می شنیدم به حل مسایل مخصوصا کسر ،،،بعضی مادرها بهم پیام میدادم تو رو خدا به ماهم بگوحواب سوال ازم میخواستن ،،سعی کن کلیپ ببینی ،،اپارات های خوب آموزش میده همراهیش کن البته اگه برات مقدور هست چون واقعا ریاضی برا خیلیا مشکله
«در این درگه که گه گه که که و که که شود ناگه » «مشو غره به امروزت که از فردانهی اگه»
اره خودمم میدونم اشتباه ولی بخدا یه کاری میکنه آدم روانی میشه
پسر حاریمنمهمینشکلی بود از کوچیکی هر چی میخواست بهش میدادم یه روز یه قابلمه آب اوردهوسط سالن گذاشته کاغذ میریخت داخلش خیس میشد میآورد بیرون میکشید یه قالی از جلوش که بر نیداشتنحبغ میزد ،،خودشو مینداخت زمین ،،جاریم تحمل نمی کرد میگفت وای ولش کنید حوصلشوندارم به جایی رسید که دیگه نه خودش نه باباش حریفش نشدن ،،میگرفت بچه ها رو میزد ،،اذیتشونمیمرد وکسی همخق نداشت بهش بگو تو