2777
2789

بگین رفتارمون چیکارش کنیم تامورداحترام بیشترقراربگیریم 

زندگیمون بهتربشه

چجوری به خودشخصمون بیشتراهمیت بدیم

روابط زناشوییمون بهتربشه 

نکات ناب وامتحان شده بگینا تاهمه باهم رشدکنیم 

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

وقتی دیدیم یک فامیل پز میده باهاش قطع رابطه کنیم. (برای زندگی شخصی) 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

من ب این نتیجه رسیدم خانم هایی تو زندگی زناشویی موفق اند که زبون شیرین و قربون صدقه دارن . اهل غر نیستن از مرد تعریف میکنن بهش احترام میزارن و بهش محبت دارن. همین. وگرنه مردا خیلی خیلی ساده تر از ما خانمان

البته این نظر من هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتونو جدا از شوهرتون ندونید و به دید رقیب بهش نگاه نکنید،الویت نه شمایی نه همسرت،بلکه حفظ زندگی مشترک و ارتباط سالم و امنه

جوری مقابل حرفاش و درد و دلش و خرابکاریاش گارد نگیرید،که رو بیاری ب مخفی کاری و دروغ،ادم امنش باشید.

زندگی خودتون رو فقط وقف ازدواجتون نکنید،  تفریحات شخصی ، دوستای خودتون و شغل خودتون و ...داشته باشید  در کل فعالیت‌های شخصی خودتون رو داشته باشید و واسه خودتون وقت بزارید،  واسه طرف مقابل هم جذاب‌تره.

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

چه زندگی شخصی چه زناشویی هیییییچ وقت با کسی حتی در مورد مهم ترین چیز بحث نکنید 

ی روایتی که از ی مرد سن بالا که از قیافه و روحیه خیییلی خوب مونده بوده دلیل این سرزنده بودنم میپرسن گفته بود که تو زندگیم با هیچ کسی در هیچ موردی بحث نکردم بعد بهش میگن مگه میشه اونم گفته آره تو راست میگی یعنی باشه بحث نکرده و ادامه نداده منم چند سالیه رعایت میکنم و میبینم چقدر به نفعمه

چیزای کوچیکی برای حال خوبت پیدا کن که توی سخت ترین روزها با انجام دادنش روحیه بگیری

خودت رو در اولویت قرار بده یعنی مثلا بخاطر ساعت غذا خوردنت یا ساعت خوابت به درخواست دیگران به راحتی نه بگو مهم نیست ناراحت بشن ولی عزت نفست حفظ شده

حتما در طول هفته به خودت یه هدیه بده این هدیه میتونه یه لیوان شیر کاکائو داغ باشه

مهارت حرف زدن درمورد هر موضوعی رو پیدا کن حرف زدن درست و درست شنیدن متاسفانه اکثرا بلد نیستیم

درخواست هاتو بگو واضح و قاطع انتظار نداشته باش بقیه از نگاهت یا طعنه و کنایه ات منظورتو بفهمن

زندگی خودتون رو فقط وقف ازدواجتون نکنید،  تفریحات شخصی ، دوستای خودتون و شغل خودتون و ...داشته ...

دقیقا

من به این حرف خیلی معتقدم

بودن یک فضایی بین زن و مرد در زندگی زناشویی اونا رو به هم نزدیک میکنه

دقیقا من به این حرف خیلی معتقدم بودن یک فضایی بین زن و مرد در زندگی زناشویی اونا رو به هم نزدیک می ...

👍👍

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را