2777
2789
عنوان

آب خوردن زیاد بچه طبیعیه ؟؟

6470 بازدید | 23 پست

پسرم ۲ سالشه  خیلییی زیاد آب میخوره بعضی وقتا هم تو مای بیبی  صبح که بیدار میشه میبینم نم داده .مادر شوهرم میگه ببر آزمایش بده  من میگم طبیعیه ..نظر شما چیه ؟

به نظر من هرچیزی بیش از حدش غیرطبیعیه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوای ببر آزمایش بده ضرر ندارع

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.

عطش داره عزیزم، براش شربت سکنجبین باخاکشیر درست کن بده بخوره عطششو برطرف میکنه

سکنجبین ضرر نداره فقط چون شیرینه زیاد نخوره، روزی دو لیوان شربتش اوکیه، یا یچیز دیگه ی شیرین که میخوره رو حذف کن که قند زیاد مصرف نکنه

راستی اگه چیزای شور هم میخوره ادم هی اب دلش میخواد

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
یعنی چه مشکلی داره ؟

اگر مشکلی باشه دکتر تشخیص نیده

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نه همش میگه آب بده  من گفتم طبیعیه مادر شوهرم میگه خدای نکرده دیابت نگرفته باشه

نه بابا همین عطش رو همه فهمیدن به دیابت ربط میدن؛بسکه گرمه هوا خواهر؛تو تهران ما امروز خفه شدیم از گرما؛گفتن تو ۵۰ سال اخیر بی سابقه بوده؛خودم تاپ پوشیدم پکیج خاموش؛بچم کلش عرق میکنه هی

پسرم ❤❤😍😍😘😘