2777
2789
عنوان

قند بارداری و کنترل تا آنسولین

635 بازدید | 50 پست

قندم اول بارداری ناشتا شد ۱۰۲ بود. یک ماه بعدش  ناشتا ۹۹ بعد دوساعت ۱۰۰

حالا دکتر هی میگه برو پیش  متخصص تغذیه  ، متخصص غدد...

کنترل کن اگه رفت بالا سریع برو درمان شروع کن.

بخاطر حاملگی قبلیم که آی یو جی آر بود. نمیشه با متفورمین شروع کرد.باید انسولین شروع کنی.

دستگاه تست قند گرفتم. ولی نمیدونم کی بگیرم.

چند باید باشه

چند بشه برم‌بگم انسولین بده؟

کی میتونه راهنماییم کنه. 

تو حاملگی مصرف میکرده؟

من سر پسرم دیابت بارداری گرفتم بهم متو داد دوروز خوردم تکونای بچه م کم شد فرستادنم دکتر غدد، دکتر غدد گفت حیف که بخوام انسولین برات بنویسم معرفی نامه داد دکتر تغذیه گفت سه روژ با تغذیه کنترل کن اگه دیدم کنترل میشه تااخر همینجوری برو اگه نه که دیگه راهی نمیمونه انسولبن میدم که طبق برنامه دکتر تغذیه شکر خدا باتغذیه کننرل شد

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر پسرم دیابت بارداری گرفتم بهم متو داد دوروز خوردم تکونای بچه م کم شد فرستادنم دکتر غدد، دکتر غد ...

چی میخوردید شما ؟

چهطور غذا میخوردید 

من روز اول خیلی کم غدا و اب و میوه خوردم ضعف شدید گرفتم بعدم 

کدو خام خوردم وحشتناک قندم افتاد شد ۳۴ 

دوساعت بعد هر غدا نباید چیزی بتوری قندت بگیر بعد غذا باید زیر ۱۲۰ باشه ولی دستگاها خطا دارن دستگاه م ...

پس ناشتا چی؟

ینی همیشه دوساعت بعد غذا هیچی نخورم؟

منکه همش خورد خورد دارم میخورم

چی میخوردید شما ؟ چهطور غذا میخوردید  من روز اول خیلی کم غدا و اب و میوه خوردم ضعف شدید گرفتم ...

بهم یک رژیم داده بود که دقیق کلش یادم نمیاد فقط یادمه که بهم گفت بعد از غذا ۱۰مین راه برو حتما، شیر اصلا صبحانه خورده نشه چون قندش بالاس اگه میخوای شیر بخوری به عنوان میان وعده ساعت ۱۰؛۱۱، نون اندازه کف دست حتما هم سنگک بدون کنجد باشه..اینا رو فقط یادمه.. خیلی سخت بود برام رعایتش اما انجام دادم 

الان باردارم نگرانم دیابت بگیرم

قند مشکلی برا بچه پیش نمیاره ؟ اب دور بچتون نرمال بود ؟ مال من یکم زیاده 

شکرخدا همه چیز خوب بود ...اگه قندت کنترل بشششه که خطری ایجاد نمیکنه اگه بزنه بالا خطرناک