2777
2789

همه دوستام میگفتن روت کراشه ولی جدی نمیگرفتم

این اواخر ی روز بعد کلاس اومد باهام حرف زد 

کلا خیلی سر و زبون دار و اجتماعیه 

گفت میتونم برات ی اب*جو بگیرم گفتم من مش*روب نمیخورم 

گفت قهوه بگیرم؟ 

گفتم کافئین نمیخورم

گفت میتونم ب شام دعوتت کنم گفتم ببخشید من با یکی دیگه تو رابطم😁 حس میکنم قشنگ خورد تو پرش. 

همش قبل از شروع کلاس برام هات چاکلت و شکلات می‌گرفت اما از وقتی فهمیده تو رابطم فقط بهم لبخند میزنه دیگه کمتر میاد صحبت کنیم😁 اینم شانس نداره

پ. ن:من تو ایتالیا درس میخونم و زندگی میکنم

حیفش کردی

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم میشه سوال منو جواب بدین؟ مردم ایتالیا چه ویژگی های مثبت و منفی ای دارن؟  یادگیری زبان ایتالیایی سخته؟

من یه منتظرم... منتظر حل شدن مشکلم. خدایا خسته ام از صدا زدن های بی جواب. نذار رو به تباهی برم. 12 سال گذشت و من همچنان منتظر. خدایا رحمتتو ازم دریغ نکن.به دلم افتاده این روزا حاجت روا میشم.  خدا جونم دلم مثل سیر و سرکه می جوشه کمکم کن .میشه لطفا برای حل شدن مشکلم صلوات بفرستین؟هر کی واسم دعا کنه الهی که حاجت روا شه.

الان برا این بسوزم که یکی این مدلی روت کراشه؟یا واسه این بسوزم که داری اونجا درس میخونی؟یا از این بسوزم که اونجام نی نی سایت و ول نمیکنی؟ ولی به هر حال موفق باشی به چشم شوخی نگاش کن.

ولی من متنفرم از وقتی که بخوام پیام بدم و حس مزاحم بودن نزاره پیام بدم، متنفرم از وقتی که بخوام هعی به زور بگم منم هستما، از اضافه بودن متنفرم، بیاین این حسه اضافه بودنو به آدما ندیم.