2777
2789
عنوان

سلام دارم دیوونه میشم

211 بازدید | 17 پست

سلام یه پسرم که عشق دختری شدم 9,ماهه الان از وقتی که رفته روز به روز حالم بدتر میشه  دیوونه تر میشم اون که اصلا از حالم خبرنداره  اصلا از فکرم بیرون نمیره مثل عشق مجنون دارم دیوونه میشم نمی‌دونم چمه شاید نمی‌دونم بیماری روانی گرفتم تاحالا کسی تجربه کرده اون منو ول کرده اینقدسنگدله هروقت بهش پیام میدم بهم میگه مزاحم نشو نمیدونم چرا اینجوریه  نمی‌دونم من چمه که فکرش عزیزم بیرون نمیره دلم حال روزم میسوزه هیچکس مثل من نکنه  یه پسرمغرور اینقدر شکسته شه چطور بهش بگم بدون اون نمیتونم زندگی کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شادمهر بدون ژینا نمرد تو که جای خود

منیم بالام بو دونیا ایله اویناما،سن جاوانسان دونیا قوجا دونیادی،دشمن ندیر؟ دوست ائوینی دوست ییخار،بیلن بیلیر دونیا نئجه دونیادی...عمره،گونه اعتیبار یوخ ازلدن،بیر ده دونوب یارپاق اولماز خزلدن،بئشییندن بیزه تابوت دوزلدن، بلئییندن کفن تیکن دونیادی کیم نه آنلار بو ظالیمین ایشیندن،چوخلارینی کئچیردیبدی دیشیندن،موحکم یاپیش پاپاغیندان،باشیندان،باشدان پاپاق آلیب قاچان دونیادی. 
22

خوب سنتون کمه  هر چند عاشق شدن سنو سال نمیشناسه ولی یه کم بزرگتر بشید واین روزا بگذره ممکنه به این روزاتون بخندید واینکه این دختر خانوم جوابتونو نمیده بهتره پیگیر نباشید اگه دوستون داشت باهاتون میموند