دلدار۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 450 عنوان کسانی که رژیم های لاغری و خصوصا رژیم کتوژنیک گرفتن بیان 181 بازدید | 5 پست سلام دخترا...از چه رژیمی خیلی خوب نتیجه گرفتین؟کسی هست رژیم کتوژنیک گرفته باشه؟میشه نمونه رژیمتون رو بذارین؟ تاوان عشق را دل ما هرچه بود داد...چشم انتظار باش در این ماجرا تو هم...❤🌱 1402/09/19 | 21:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هماى_سعادت عضویت: 1397/02/13 تعداد پست: 2663 رژیم کتو راحته من چند کیلو تو زمان کوتاهی کم کردمرژیمی که خیلی کمکم کرد کانادایی بودرژیم تک ماده هم بدترین با اینکه هیچوقت کالری شماری دوست نداشتم، الان میگم تنها راه فقط و فقط کالری شماری و ورزش.رژیم های دیگه برای نزدیک مهمونی خوبن فقط چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دستنیافتنی بشن…
setarehj عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 7463 رژیم کتو راحته من چند کیلو تو زمان کوتاهی کم کردم رژیمی که خیلی کمکم کرد کانادایی بود رژیم ... میشه بیشتر توضیح بدی کانادایی چطوریه من پنج کیلو کلا میخوام کم کنم وزنم نرماله میخوام شکمم اب شه من به ارزوهام قول نرسیدن دادم🥲💔
گنگستر_جذاب عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 2912 من ی مدت کتو گرفتم خیلی سخت بود درسته سریع نتیجه میده اما واقن حالمو بد کرد ادامه نتونستم بدمالانم از دکتر رژیم میگیرم اصلا سخت نیس کلیم لاغر شدم با احترام به همه هیترام ولی میپیچونمشون لای پیپرام😎😉
عسلیترازچشمهایش عضویت: 1402/01/01 تعداد پست: 3053 ناهارتو حذف کن بجاش هر روز کاهو و کلم بخور یا سوپ سبزیجات شبها هم سبک بخورورزش هم روزی نیم ساعت عسلی تر 🍯از چشمهاش 👀 قند لباشه👄😘