2777
2789

میشه دعا کنید از شرشون خلاص شم یا دعا یا سوره ای بگید که تاثیر گذار باشه بریدم از همه چی 

من کسی رو دارم که صاحب تمام قدرتهای جهانه🥰💕      الله یار باشد ،دشمن هزار باشد🫶🥹🌚؛ زندگی هر چقدرم سخت باشه منکه ازت نا امید نمیشم دورت بگردم 🫂؛ تا وقتی که تو پشت منی هیچکس نمیتونه منو زمین بزنه 🙂💫🦋؛ زوره خدا از همه بیشتره 🌿🥲؛شیطان هایی با نقاب انسان:)🖤؛ جهنم خالیست؛شیاطین روی زمین اند!😏؛ اون چیزی که تو با دل من کردی رو میرم به خدام میگم 😃💔؛ برای حل مشکلاتم یه صلوات میفرستی مهربونم:)؟!🌱😘  «کاربری چهارممه :/🦦🗿💔»

با اجازه استارتر عزیز💜

تا این لحظه ۹۰۱۳۴ صلوات هدیه داده شده ممنون از مشارکت شما عزیزان☺

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

سلام عزیزم . تو گروهی تو تلگرام عضو هستم که اعضاء گروه  ختم های قرآنی مختلف رو برای رسیدن به حاجت های مالی و شغلی ، ازدواج ، بارداری ، محبت ، شفا و ... رو با همدیگه میخونن .‌ خیلی ها با خوندن این ختم ها به حاجت هاشون رسیدن .

اینم لینک گروه هست .‌ 

https://t.me/beheshte_shohada3

یا علی (ع) ❤️                                                                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.