2777
2789
عنوان

دعوای من و نامزدم میش بیاید😯

639 بازدید | 28 پست

من رفتم دکتر 

برای حملات پانیک  

من گفتم اسنپ بگیر برامون گفت ن خودم میام بعد ک رسید گفت ک کجایی پس من گفتم اومدم اومدم 

میدونست جا کدوم داروخانه وایسادیم 

من گفتم باش اومدم اومدم 

یکم طول کشید بریم ت ماشین 

بعد دوبار زنگ زد ک نمیبنی دارم حرف میزنم قطع میکنی 

من نمیدونسم با دعوا دار میگ خندیدم گفت وای فکر کردم حرفت تموم شد 

البته اینم بگم ت داروخانه دعوا شد من چون روحیم داغون برا همون کل دست و پام میلریزد 

بعد رفتیم ت ماشین اصلا با من حرف نمیزد 

بعد من گفتم من بهت نگفتم بیا دنبالمون ک الان قهر کردی  چون بیشتر دفعه ها ک میاد دنبالم ی جور دیگ میش 

بعد گفت ک من اعصبانیم چون ت گوشیو روم قطع کردی 

منم گفتم هه 

بعد دوروز با هم حرف نزدیم نزدیک چهار سال نامزدیم هیچوقت اینهمه طولانی نشده

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن سالشه اینجوری بچ بازی در میاره خدا ب دادت برسه

و حتی آن که گمان میکنی امن تریت پناهگاه را در قلبش داری چنان ان پناه را بر سرت اوار میکند که تا مدت ها قلبت در گیجی و سرگردانی به سر میبرد.....................................‌..‌.‌‌.....ما گناه را نمیبینیم مگر ان که زنی مرتکب ان شود...

چ مسخره 

دنبال بهانه بوده عزیزم 

ناراحت نباش برات خوب نیست عزیزم 

مردا محل ندی خودشون برمیگردن

خدا ب من نظر كرد انچه ك آروزم بود بهم داد🕊✨اميدوارم روزي برسه ك دامن همه منتظران رو سبز كنه🌈✨خدايا ممنونم ك منو شامل لطفت قرار دادي🙏🥺
من خیلی اوضاع روحیم خراب شب و روز بی دلیل گریه میکنم شبا خاب ندارم چرا منو درک نمیکنه

چرا اینجور شدی منم جدیدا مثل تو شدم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖