2777
2789
عنوان

بیایین منم یکم از ننه شوهرم بگم🤣

485 بازدید | 10 پست

بچها از بس اینجا همه گله گزار مبکنن گفتم منم این برخورد مادرشوهرمو بگن ک حقیقتا به شعورش غبژه خوردم 

مادر شوهرم اینا شهرستانن 

فاصلشون با ما ۳۰ یا۴۰ دقیقه راهه با ماشین و سرعت بالا 

شوهرم هر ۱۰.۱۲ روز ۲ روز مرخصی داره ما این دوروزو میریم اونجا 

یه بار ک رفته بودیم با مادرشوهرم خواستیم بریم جایی قرار بود شوهرم مارو برسونه واسه رفتن هررچی اصرار مردیم بشینه جلو ننشست منم نشستم عقب کتارش موقع برگشت هی اصرار کرد من بشینم جلو نشستم بعد برگشتم گفتم اینجوری زشته من بشینم جلو شما عقب برداشت گفت نه من هیچوقتتتت جلو نمیشم گفتیم چرا خو؟

گفت چندوقت پیشتو تلویزیون ی حاج اقا گفته صندلی مخصوص زنو شوهره فقط مادرشوهر یا مادر زن هیچوقت نباید بشینه مگه اینکه مریضی چیزی باشه نتونه عقب بشینه مجبوری بشینه جلو خدایی خیلی حال کردم شمام بگید

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین بهش❤️

من در کل دوس ندارم  بزرگتر از خودم پشت بشینه

البته مامانم هر کارم کنم هیچوقت جلو نمیشینه میگه سختمه 

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
مادرشوهرت چه ساده دله😍 خوشم اومد خدا برا هم حفظتون کنه

اره واقعا اونجا ک میرم نمیزاره دیت ب چیزی بزنم خوش میپزه میاره میبره میشوره 

وقتایی میخوام بعد شام ظرف بشورم نمیزاره میگ تلویزیون میگ بعد غذا وایسی افتادگی رحم میاره🤣

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
خدا شانس بده😂

البته اون تو همه مسائل همینجوریه رفتارش 

یه سری حقوق شوهرم نریخته بودن از دا  دنیا یه انگشتر کوچولو دلشت بزور میگفت ببرین بفروشین خرج کنین واقعا فرشتس 

همیشه نون محلی تخم مرغ میفرسته برامون سبزی ک میگیره ب منم میده همیشه ی بار گفتم چقد بگیرم گفت چرا تو بگیری؟خودم گرفتم بهت میدم تا باز بگیرم استفاده کن اوه بخوام بگم تا صب میتونم بگم

مادرشوهر منم زوری میشینه جلو  همیشه میگه تو باید جلو بشینی  ولی خب من زودتر میرم عقب میش ...

دقیقا 

ولی خوب فرقی نداره حتی اگ من زودتر برم عقب باز جلو نمیره 

براهمین همیشه دوتایی عقب میشینیم 

شوهرم میگ بابا یکیتون بیاد جلو من تنام ن من گوش میدم ن اون🤣🤣🤣ولی خو اگ منم تسلیم بشم اون نمیشه