2777
2789

کمکم کنه🥺

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راجب چیه

انشا نماز با موضوع های هفت چشمه زندگی 

یا در نمازم خم آبروی تو با یاد آمد 

حالتی رفت که در محراب به فریاد امد

روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟                                           😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭  😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤                       
بگو تا کمکت کنم جانم

انشا نماز با موضوع های نماز هفت چشمه زندگی 

یا در نمازم خم آبروی تو با یاد آمد 

حالتی رفت که در محراب به فریاد امد

چه سخته خدافظ،🤪🤪🤪🤪🤪

بازم مرسی ک اومدی

هفت چشمه زندگی چیه دیگه چیه

نماز هفت چشمه زندگی

انشا نماز با موضوع های هفت چشمه زندگی  یا در نمازم خم آبروی تو با یاد آمد  حالتی رفت که ...

بده chat gbt  واست بنویسه

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بده chat gbt  واست بنویسه

اینی ک میگی چیع 

اینی ک میگی چیع 

هوش مصنوعی   

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

نماز یکی از پنج رکن اسلام است که به عنوان رابطه بین انسان و خداوند، اهمیت بسیاری دارد. این عبادت، فرصتی است برای ارتباط مستقیم با خداوند و تقویت ایمان و اراده انسان. هر روز پنج مرتبه، انسان مسلمان به سجده و رکوع می‌پردازد تا به خداوند نزدیک شود و از آسایش و راحتی روحی و جسمی برخوردار شود. نماز، زمانی است که انسان با خداوند صحبت می‌کند و درخواست‌های خود را از او می‌خواهد. این عبادت، نشانه تسلیم و تابعیت انسان نسبت به خداوند است و نشانه اعتقاد و ایمان قوی او به او. به همین دلیل، نماز باید با تمام قلب و روح انجام شود تا مؤثر و مفید باشد.

کی تموم میشه 

نماز، همچنین به عنوان یک وسیله برای پاکسازی روح و افزایش اخلاق و انضباط شخصی شناخته می‌شود. این عبادت، انسان را از گناهان و بدیهای دور می‌کند و به او کمک می‌کند تا بهترین نسخه خود را به نمایش بگذارد. همچنین، نماز به عنوان یک وسیله برای تقویت ارتباط اجتماعی و انسانی شناخته می‌شود، زیرا این عبادت، زمینه‌ای برای ارتباط با دیگران و به اشتراک گذاری احساسات و تجربیات فراهم می‌آورد.

به طور کلی، نماز به عنوان یک عمل عبادی و روحانی، اهمیت بسیاری دارد و باید با تمام تمرکز و تفانی انجام شود. این عبادت، فرصتی است برای پیدا کردن آرامش و صلح داخلی و همچنین برقراری ارتباط مستقیم با خداوند. بنابراین، اهمیت و ارزش نماز در زندگی مسلمانان بسیار بالاست و باید با توجه و احترام بالایی انجام شود.

کی تموم میشه