2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم شمااهل قشم هستی؟آب وهوا الان چطوره؟

نه برای سفر چندبار رفتم اونجا ، برای اطلاع از آب هوا تو گوگل سرچ کنید ، ولی الان آب و هوا اونجا خیلی خوبه ما پارسال اسفند رفتیم خوب بود هوا فقط شب ها شرجی میشد

من پارسال رفتم . هوا الان رو نمیدونم

جزیره هنگام برو سوغات دریایی (صدف و ….)بخر سمبوسه هم بخور‌

بازار قدیم قشم و سیتی سنتر (شب قشنگه )و پاساژهای درگهان برای خرید

شاورما و میگو و ماهی تازه هم بخور

اگر جای خلوت میخای ساحل آفتاب

تفریحات آبی ساحل زیتون 

جزیره هرمز هم میگن قشنگه ولی متاسفانه فرصت نشد برم .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من پارسال رفتم . هوا الان رو نمیدونم جزیره هنگام برو سوغات دریایی (صدف و ….)بخر سمبوسه هم ب ...

عزیزم سفرتون باهواپیمابود ؟یاوسیله شخصی،حدود قیمتها یادته ؟چقدر هزینه کردی

[QUOTE=320386551]من پارسال رفتم . هوا الان رو نمیدونم جزیره هنگام برو سوغات دریایی (صدف و ….)بخر&nbs ...

ماشین شخصی

والا درست هزینه رو نمیدونم 😃 حساب ها با همسرم بود . من فقط خرج میکردم . فقط یادمه آپارتمان اجاره کردیم  شبی ۳ تومن 

ماشین شخصی والا درست هزینه رو نمیدونم 😃 حساب ها با همسرم بود . من فقط خرج میکردم . فقط یادمه آپارت ...

من ازکاشان میخوام برم،یه خانواده دیگه هم میخوان بیان ،همسر م میگه بایه ماشین بریم ،نمی دونم مسافت زیاده ،برای استراحت واینا هیچ ایده ای نداریم بین راه،چون زود باید برگرده سرکار،

من ازکاشان میخوام برم،یه خانواده دیگه هم میخوان بیان ،همسر م میگه بایه ماشین بریم ،نمی دونم مسافت زی ...

کاشان فکر کنم دوره و به شب باید تو شهرهای بین راه بمونین

من کرمانم و صبح راه افتادیم عصر قشم بودیم