2777
2789

امروز رفتم بیرون کار داشتم پشت چراغ قرمز بودم شیشه ام یکم پایین بود .بعد یه دونه از اینایی که شیشه پاک کن و دستمال دارن میان شیشه تمیز میکنن اومده بود جای هر ماشین ولی راننده ها نمیخواستن میگفتن نه.یه آقای مسن بود ولی کاملا مشخص بود اعتیاد داره.به منم گفتم من با روی خوش گفتم نه.ازسمت شیشه شاگرد اومد گفت البته شیشه بالا بود ولی گفتم نه منون.بعد رفت دور زد اومد سمت شیشه خودم که پایین بود منم شیشه رو دادم بالا هم اینکه ترسیدم یکم هم اینکه اولش گفتم نمیخوام ولی میخواست پیله کنه .منم پول نقد نداشتم اگه داشتم حتما میدادم.من همیشه به ایناها پول میدم داشته باشم.بعد انگار بهش بر خورد جلو همه واستاد به چرت گفتن به من و بد نگاه کردن من شیشه ام بالا بود متوجه نشدم چی میگه ولی داشت چرت و پرت میگفت بهم.بنطرتون کار بدی کردم شیشه رو دادم بالا؟آخه هم ترسیدم هم پول نداشتم میخواست پیله شه.بعدم اولش با روی باز گفتم نه ممنون.تازه بهش بی احترامی ام نکردم فقط شیشه رو دادم بالا.حالا میگم نکنه آه بکشه.واقعا من مقصرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اتفاقا به چنین ادمها ناسزا هم میگم یارو باید بفهمه اجبار نیست که حتما باید کمکش کنیم اصلا شاید طر ...

آره واقعا بعضی هاشون پیله میکنن.من اول گفتم ممنون ولی باز اومد سمت شیشه خودم.من هیچ ام نگفتم خودش یهو شلوغ بازی کرد