2777
2789

چیا بخرم برا این سه روز ،سه ماهشونه باید الان هرچی لازم میشه بخرم چون بعدا دگ نمیتونم بیرون برم کامنت بذارین بعدا میخونم لطفا برام دعا کنین از گریه یکیشون خیلی عصبی میشم‌گاهی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ۲قلوها رو با روش دارودرمانی هدیه گرفتی از خدا؟ هم جنسن؟

اره گلم آی وی اف کردم دخترن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خداحفظشون کنه چقدر دوقلو داشتن گوگولیه خدایاااااا🥰🤩

قربونت برم خییلی سخته ،کسیکه کمک نداره داغون میشه انشالله خدا قسمتت کنه یه پسر یه دختر😍

قربونت برم خییلی سخته ،کسیکه کمک نداره داغون میشه انشالله خدا قسمتت کنه یه پسر یه دختر😍

اره گل ، سخته خیلیم سخته 

از بارداریش تا بالندگیشون

و مهم اینه ک مامانایی چون شما از پس این سختی براومدن و امتحان الهی رو با نمره خوب پس دادن

ممنون الهی آمین به دعای قشنگت خدا قسمت هرکی در ارزوی بچه هست بکنه منم در کنارشون🙌

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!
اره گل ، سخته خیلیم سخته  از بارداریش تا بالندگیشون و مهم اینه ک مامانایی چون شما از پس این س ...

خیلی مهربونی مرسی از حرفای قشنگت برات دعا میکنم قسمتت بشه گلم😘😘خیلیارو دیدم با خوردن قرص متفورمین دوقلودار شدن با یه متخصص مشورت کن

خیلی مهربونی مرسی از حرفای قشنگت برات دعا میکنم قسمتت بشه گلم😘😘خیلیارو دیدم با خوردن قرص متفورمین ...

یه مدت میخوردم نشد

خدارو چه دیدی شاید نصیب ما هم کرد 🥰🥰🥰

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!