2777
2789
عنوان

نظر سنجی دارم مهمهههه

111 بازدید | 8 پست

سلام خانوم های متاهل  اگه هشت ماه از ازدواجتون بگذره عایا با مادرتون میرین یه هفته مسافرت یه استان دیگه؟؟شوهرتون بخاطر شغلش نتونه بیاد و بگه بهتون اگه دوس داری بری برو اشکال نداره ....بنظرتون غلطه خونم ول کنم برم یا چی؟

عزیزم بستگی به شوهرت داره مثلا شوهر من بگه برو اشکالی نداره میرم ،ولی بعضیا میگن برو بعد که رفتی همش غر غر میکنن و ...ببین اگه شوهرت از ایناست که کار نداره و غر نمیزنه بعدش برو 

قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نکردم این کارو ولی فکر نمیکنم خیلی بد باشه. به شرطی که تنها سفر رفتن رسم نشه براتون

نه رسم نمیشه همینم با استرس میرم مشکل من اینه ک شوهرم رو شاید ۹۰ درصد میشناسم .و از اینکه خدایی نکرده در نبود من اتفاقی بیفته میترسم .البته شایدم اشتباهه نظرم چون تازه ازدواج کردم نمیدونم چی درسته چی غلط

نه رسم نمیشه همینم با استرس میرم مشکل من اینه ک شوهرم رو شاید ۹۰ درصد میشناسم .و از اینکه خدایی نکرد ...

شکت درست نیست ولی منم که فکر میکنم به شوهرم شناخت دارم هیچوقت انقدری ازادش نمیزارم 🤣 خود دانی در کل

عزیزم بستگی به شوهرت داره مثلا شوهر من بگه برو اشکالی نداره میرم ،ولی بعضیا میگن برو بعد که رفتی همش ...

ممنون از نظرت گلم ...ببین مشکل من اصلا غرغر نیست من تازه ازدواج کردم شاید شوهرمو ۹۰ درصد میشناسم .راستش از تنها موندنش میترسم .ی کم خودم کلا ادم بدبینی هستم با توجه ب اطرافبانم ک دیدم ....مشکلم فقط و فقط اینه در نبود من خدایی نکرده کاری کنه که باعث بشه زندگیم خراب بشه .شاید حرف و نظرم مسخرس .نمیدونم