2777
2789
عنوان

کرم پیشگیری از ترک بارداری چی خوبه؟

4065 بازدید | 25 پست

من شنیدم موستلا خوبه اما هرچی سرچ میکنم داروخانه های آنلاین با قیمت 1/8 میلیونی دارن فقط.. کسی کرم خوش قیمت تر سراغ داره خودش یا اطرافیانش استفاده کرده باشن؟ این واقعا هزینه ش زیاده

دوستم از همین استفاده کرده شکمش یه لک هایی افتاده که بیا و ببین کاملا بی تاثیر بود

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم از همین استفاده کرده شکمش یه لک هایی افتاده که بیا و ببین کاملا بی تاثیر بود

یعنی ممکنه فیک و اصل داشته باشه؟ یا بنظرتون به پوست بستگی داره؟ من که هرچی میپرسم همه میگن موستلا. اگه با این قیمت خوب هم نباشه که دیگه خیلی زور داره

ولی موستلا هر ککی زده خییلییییی راضی بوده بایو اویل  هم بد نیست

بایو اویل برای ترمیم ترکه یا پیشگیری؟ یعنی در حین بارداری میشه استفاده کرد یا برای ترمیم ترکها بعد از زایمانه؟

با هر روغن طبیعی چرب کنی جواب میده .پوست انعطاف پیدا می کنه .

روغن زیتون اینا یعنی؟ آخه خیلیا میگن زدیم بازم ترک خورده. من الان که ماه چهارمم هنوز ترک ندارم ولی میترسم دیر شروع کنم دیگه درست نشه.

سلام..عزیزم من بایواویل استفاده میکردم مداوم تا ماه هشت اصلا ترک نداشتم از ماه هشت که شکمم یخورده بزرگ شد ترک بوجود اومد خیلی خیلی کم جوری که اصلا الان پیدا نیست...بستگی به نوع پوست هم داره من باوجود اینکه خیلی مراقب بودم واضافه وزن خیلی نداشتم بازهم ترک برداشت شکمم

یعنی ممکنه فیک و اصل داشته باشه؟ یا بنظرتون به پوست بستگی داره؟ من که هرچی میپرسم همه میگن موستلا. ا ...

به نظر من همه چی به پوست و ژن ربط داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
سلام..عزیزم من بایواویل استفاده میکردم مداوم تا ماه هشت اصلا ترک نداشتم از ماه هشت که شکمم یخورده بز ...

سلام. ممنون پس منم استفاده می کنم. خداکنه مال منم ترک نزنه، چون من سابقه چاقی و لاغری داشتم قبلا روی پاهام ترک برداشت و دیگه خوب نشد الان چند ساله

بایو اویل برای ترمیم ترکه یا پیشگیری؟ یعنی در حین بارداری میشه استفاده کرد یا برای ترمیم ترکها بعد ا ...

نه در حین بارداری هم میتونی استفاده کنی 

ولی اخراش ممکنه یه کم ترک بخوره بیشتر ژنتیکیه 

[QUOTE=320366717]سلام. ممنون پس منم استفاده می کنم. خداکنه مال منم ترک نزنه، چون من سابقه چاقی و لاغری داشتم قبلا روی ...[/QUOاما روی خود روغن نوشته از سه ماه دوم ببعد استفاده بشه فکر کنم....اگر مواظب اندامت باشی و زیاد وزن اضافه نکنی ترک نمیزنه شکمت اگرم بشه خیلی کم....تحت نظر دکتر که باشی خودش بهت میگه نهایت اینکه چقدر وزن باید اضاف کنی در طی بارداریت