2777
2789

سلام دوستان

به لطف خدا من 9 آذر زایمان کردم و بچه دومم و دنیا اوردم اما از 7 روز بعد زایمانم سمت چپ زیر شکمم دو سه انگشت اونور تر از بخیه هام سوزش خیلی بدی رو پوستم احساس میکنم انگار که داره آتیش میگیره دیروز رفتم به دکترم گفتم گفت مشکلی نداری سونو گرافیهم رفتم باز گفت مشکلی نیست. کسی بوده که اینجوری شده باشه اصلا دردشکه میگیره نمیتونم راه برم نمیدونم چرا اینجوری شدم

همه چیز میگذرد اما همه چیز فراموش نمیشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همین طور بودم به مرور تا دوماه خوب میشه

اخه چرا علتش معلوم نیست؟؟ 

ببخشید دیر جواب دادم یهو خوابم برد چون شب با بچه بیدار بودم

همه چیز میگذرد اما همه چیز فراموش نمیشود  
بهم گفت مشکلی نداری شکمتو هم با شکم بند ببند

عزیزم انشالله بچه هات سالم وسلامت باشن   دل زدی به دریا و توکل به خدا دنیاش اوردی   انشالله برای زندگیت پر خیر برکت باشه  و باعث سربلندی خودت و همسرت و محبوب دلها بشه

دمنوش زیاد خورده بودی .؟رفتی سونو بلافاصله  چند هفته بود    بعصی وقتا همین دمنوشا بچه رو سفت تر میکنن