2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقريبا ٣ واقعا شرايطش رو ندارم وميدونم اشتباه كردم  ولي اين بچه عملا قراره بدبخت بشه

خب قراره اون بخاطر اشتباه شما به دنیا نیاد؟؟؟فقط یک جمله بهت بگم تو خبر از اینده اون بچه نداری خدااییی که وجود داره و اونو داده بهت میدونه سرنوشتشو..پس ما تعیین نمیکنیم بخاطر مشکلات با شوهر...تو تاپیکات سونو تعیین جنسیتت رو دیدم... نگاه من بکن تقریبا ۴ساله ارزوی بچه دارم نمیشه نمیده...اونوقت تو هدیه خدارو که داره امتحانت میکنه پس میزنی!!!پیشگویی بدبختیشم کردی...بیشتر از طلاق و سرپرستی شما نیست....نکن نکن نکن...دنیا و اخرتتو هدر نده امیدوارباش از شر شیاطین به خداپناه ببر.

اگر در خانه کس است یک حرف بس است..

..