2777
2789

جنس دندوناي همسرم خيلي بده، در حدي ك انگار اهكيه بغلا ميريزه ريشه ميمونه، ديشب دندون جلوييش كه خراب بود افتاد ، دندون سالمم داره البته اما يه چند تايي رو هم بايد بكشه 

به نظرتون با ٢٠ تومن ميشه فقط رديف جلويي هارو فعلا درست كنه مرتب بشه چون بعد عيد عروسيمونه 

جاي خوب و قيمت مناسب سراغ دارين؟

۲۰ پول نهایت دو تا دندونه 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون ي دونه ايمپلنت بشه بقيه رو روكش كنه كامپوزيت مثلا

خب کامپوزیت دونه ۸ هست ایمپلنت هم ۲۰

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بيمه تكميلي داريم البته بره اول درست جرم گيري كنه و خرابارو بكشه بعد 

ايمپلنت پرسيدم ٧ تومنه با روكش، ولي نميدونم خوبه يا ن 

ي جا هم پرسيدم ايمپلنت كل دندنونا ٨٠ تومنه با ١٥ تا پيچ

اين نهايتا همون ي دونه پيچو ميخواد بقيش پر كردن فاصله بين دندوناس و مرتب كردن همين

ایمپلنت رو من سوال کردم تو سه قسط پرداخت میکنی از 12 تا 18 هست 

برو بیمارستان های دولتی من دوستم دخترشو برد بیرون بهشون گفته بودن 15 تومن با 500 تومن انجام داد فقط معطلی داشت یه روز از صبح میرفت بعد از نهار میامد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
ایمپلنت رو من سوال کردم تو سه قسط پرداخت میکنی از 12 تا 18 هست  برو بیمارستان های دولتی من دوس ...

مگه دولتيا ايمپلنت ميكنن؟ كارشون خوبه؟ قسط فعلا نميتونم بدم ميخوايم با همين ٢٠ تومن فقط دندون نداشتش اوكي بشه بقيه رو هم روكش كامپوزيت بزنه، لمينت گرونه ولي كامپوزيت چون سطحيه قيمتش كمتره

مگه دولتيا ايمپلنت ميكنن؟ كارشون خوبه؟ قسط فعلا نميتونم بدم ميخوايم با همين ٢٠ تومن فقط دندون نداشتش ...

کامپوزیت همچینهم ارزون نیست من 5 سال پیش واحدی 1500 زدم

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
وا همكارم دو تا فكشو كامپوزيت كرده كامل ١٠ تومن ، كامپوزيت ي روكش سادس بدون تراش زياد فقط  

😂😂😂 دیگه اون کامپوزیت حساب نمیشه ک هرچقدر پول بدی همونقدر اش میخوزی دوست عزیز ..‌ وقتی کل فک بشه ده فکر میکنی چقدر ظرافت داره؟ چ جنسی کار گذاشته؟ چقد دوام خواهد داشت؟؟؟ 

کامپوزیت همچینهم ارزون نیست من 5 سال پیش واحدی 1500 زدم

واحدي يكو نيم پنج سال پيش خيلي گرون بوده ها ،، سال ٩٩ دختر عمم زده بود هشت واحد ٣/٥٠٠ خيليم راضيه بدون تراش زده بود