2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7679325/ماجراهای-مشکوکی-که-هیچکس-نفهمید

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

کیا یادشونه این تاپیکو

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیشو که خیییلی پربازدید شده بود تعطیلش کردن

دوباره زد بعد اون هی گزارش میزدن تاپیکو 

یکیشو که خیییلی پربازدید شده بود تعطیلش کردن

ارهه
جدیدا خیلی مسخره شده...همش تعطیل میشن تاپیکها...من میخواستم بخونم اومدم دیدم ترکیده

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
چه تاپیک خوبیه خوراک ساعت 3 نصفه شبه

وحشتناک بود اونشب قبل این یکی از پربازدید تر بود هی گزارش زدن ترکید

یادمه....

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
ارهه جدیدا خیلی مسخره شده...همش تعطیل میشن تاپیکها...من میخواستم بخونم اومدم دیدم ترکیده

مریضن دور از جون شما و یسریا واقعا مریضن

وای یکی دوتاشو خوندم سکته میکنم الان

یسریاش خیلی منو اذیت کرد 

اونیکه مادر و دختره پدرشو تو زیرزمین کشتن

مریضن دور از جون شما و یسریا واقعا مریضن

نمیدونم مشکل این تاپیکها چیه
حالا اگه موضوع ممنوعه ای چیزی بود قبول
دوساعت پیش هم یه تاپیک بود درباره شیرینی اونم یهو ترکید هیچ بحث و دعوایی هم نبود:/

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
دوباره زد بعد اون هی گزارش میزدن تاپیکو 

اره یادمه چندین بار تاپیک زدن اما پربازدیدیشون ب اولیه نرسید . اما پیشنهاد میکنم اینجور تاپیکهارو زیاد مرور نکنی خدای نکرده جذب میشن اتفاقاتشون یا روانتو به هم میریزن