2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری ک پزشکی بخونه چه خواستگارایی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3260 بازدید | 123 پست

داریم تو فامیل 

شماره چشماش خیای بالاس 

ولی خوش هیکل هست بلند و باریک 

زیبا نیس ولی با کلاس هست 

بسیار کم حرف 

چون پدرش پولداره قبل از پزشکی هم خواستگارهای تاپی داشت

خونه داره البته پدرش داده 

ماشین بعد از قبولی دانشگاه براش خریدند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخ نه پدر و مادر زور نمیگن اتفاقا مانعن و خودم میخوام براش تلاش کنم با وجود سن بالا بهرحال برا من بی ...

عزیزم   اگه واقعا  دوست داری  انشالله  بخواستهات  برسی 

خوشبخت وموفق باشی  

داریم تو فامیل شماره چشماش خیای بالاس ولی خوش هیکل هست بلند و باریک زیبا نیس ولی با کلاس هست بسیار ک ...

بله خب این دختر معلومه خواستگاراش زیاد میشن چون پسرا دنبال پدرزن پولدارن😂😂 خوشبحالش ولی

یکی میشناسم که دکترا میخونه  وارد زندگی یکی شد و زندگیش و نابود کرد خودش رفت جای اون زن نشست 

اون مرد هم تو کار موسیقی بود ..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

هر مدلی

تو خانواده ما دوتا برادر دو متخصص زنان گرفتن یکیش هیئت علمیم هس یکی رئیس بیمارستانه

شوهراشونم علاف😂😂

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

ما اطرافمون همچین موردی داشتیم دختره همه چیز تموم بود و پزشک ولی شانس نداشت همه خواستگار هاش زاغارت بودن همه رو رد کرد با همکارش ازدواج کرد آخرش

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هر مدلیتو خانواده ما دوتا برادر دو متخصص زنان گرفتن یکیش هیئت علمیم هس یکی رئیس بیمارستانهشوهراشونم ...

دقیقا منم بیشتر اینو دیدم یا شوهر علاف گیرشون میاد یا خواستگار هاشون اکثرا بی پول و داغونن😬😐در عوض دیدم دخترایی که دیپلم هم نداشتن بهترین شوهر گیرشون اومده

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

امسال که ظرفیت ها رو زیاد کردن هممممه رفتن پزشکی🥴

ما که ۸ سال پیش قبول شدیم، میگفتن پزشک زیاده و آپشن خاصی نبود

حالا که دیگه هیچی...

ولی درکل آپشن های اینطوری خوب نیستن...

طرف به خاطر همین آپشن ت میاد خواستگاری ت. نه خودت.....و این خودشو تو زندگی نشون میده....

دقیقا منم بیشتر اینو دیدم یا شوهر علاف گیرشون میاد یا خواستگار هاشون اکثرا بی پول و داغونن😬😐در عوض ...

حق نوازیدی یکی هس دندانپزشکه معروفیه تو شهرمون خانومش دیپلم😐🤣

اکثرا دکترا و آرایشگرا شغل همسرششون زیاد جالب نیس

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
حق نوازیدی یکی هس دندانپزشکه معروفیه تو شهرمون خانومش دیپلم😐🤣اکثرا دکترا و آرایشگرا شغل همسرششون ز ...

شهر عجیبیه 😂