2789
عنوان

کادو عروسی

431 بازدید | 24 پست

دو سال ازدواج کردم عروسی نگرفتم باخواهرام قهر بودم بعد ازدواج بعد دو سال اومدن خونم دیشب خواهرم که خیلی پولداره برداشته یه پتو تک نفره بهم کادو داده بعد من سال ۹۸ به بچش ۵۰۰ تومان کادو دادم براش اسباب بازی خریدم خیلی ناراحتم احساس میکنم خیلی ارزشم پایین دیده من خودم وضع مالیم خوبه نیازمند کادو کسی نیستم ولی اصلا همچین توقعی نداشتم خدا میدونه چقد دلم شکسته همسرم میگه کادو رو نمیشمارن اما من بحثم شکستن غرورم من توقعم زیادیه یا اون خیلی.

من خودمم خیلی اون ارزش مادی کادو برام مهم نیست اما اگه کسی همچین کادویی  بهم بده تو همچین شرایطی...قطعا بهم برمیخوره...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همسرت درس میگه بزور ک نمیشه گرفت بعدم بعددد دوسال بازم خوب اورده میتونس یه جعبه شیرینی یا گل بیاره والبته یاد بگیر کم کادو بدی تا بعد ناراحت کم و زیاد کادواوردن بقیه نشی

دیگه پتو بسه بالاتر از غمم برات آورده 

دندون اسب پیشکشی رو نمیشمرن 

دستشم درد نکنه

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

حق داری 

اما تو برا دل خودت اسباب بازی گرون خریدی ذاتت اینجوری اگر ده تا قفل هم به جیبت بزنی باز خوب خرید میکنی 

اندازه دلت بزرگه نگران نباش اونا اندازه دلشون کوچیک بوده وشاید شرایطش نداشتن ول کن بابا بشین با همسرت از هدف ها وبرنامه های دوسال دیگه بگید راستی بچه داری؟

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
پریودی؟؟؟چرا باید ناراخت بشی خیلی بی دلیل و بی منظق ناراخت شذی

بی دلیل وقتی مجرد بودم هم اندازه ادمای بزرگ بهش کادو دادم اما الان جلو شوهرم غرورم بشکنه اونم اولین و تنها کادو ازدواجم هر خوردنی یه پس دادنی داره

بی دلیل وقتی مجرد بودم هم اندازه ادمای بزرگ بهش کادو دادم اما الان جلو شوهرم غرورم بشکنه اونم اولین ...

راس میگی خدایی الان متوجهش شدم…حق داری خواهر

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

الان نبین پشتشون در میاد

چهار روز دیگه همینو میکوبه تو سرت😐😐😐😐 ممکنه الان بگی نهههه اون اینطوری نیست

چند روز دیگه میفهمی اتفاقا اون همیییینطوره

میشه برای سلامتی عزیزانم صلوات بفرستی؟ منم برای حاجت توی دلت ایه الکرسی میخونم