2789
عنوان

کادو عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شوهرم فوق العاده با درک و شعور اصلا این مسایل براش مهم نیس

اصلا بادرک ترین آدم روزمین.نه حرف شوهرتو واسه اونا نه حرف اونارو واسه شوهرت نزن مگه اینکه خیییلی واجب باشه و احتیاج ب کمک داشته باشی.چون اونا نسبتی باهم ندارن و ذهنیتشون نسبت بهم خراب میشه فردا خودت تو رفت آمددچارمشکل میشی

بی دلیل وقتی مجرد بودم هم اندازه ادمای بزرگ بهش کادو دادم اما الان جلو شوهرم غرورم بشکنه اونم اولین ...

نگاه کن من ۴۰ سالمه وکاربریم ببین قدیمی سایتم اهل مشاوره رفتن هستم از من به تو خواهرانه حتما حتما حتما یه مشاور با تجربه وحاذق پیدا کن ترجیحا مرد باشه و۵۰ به بالا وباتجربه در حیطه خانواده حتما حتما اینجور مسائل را باهاش درمیون بزار تا با توجه به شرایط وروحیه خودت راهنمایی وکمکت کنه آرامش بگیری الان آنلاین هم زیاده 

مرکز نیک اندیشان تهران هم حضوری داره هم آنلاین عالیه استفاده کن دختر خوب ارزش داره وقت وهزینه کنی

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نه بچه ندارم ای کاش اینم نمیاورد راحت تر بودم

بی خیال شکر گزاری کن بهش به دید یه نشونه از طرف خدا نگاه کن ببین چی توی وجود توهست سخاوتمندی کمال طلبی پر توقع وحساسی بشین با خودت صادق باش وبشین ببین چه صفتی داری که اگر نداشتی اذیت نمیشدی سعی کن متعادلش کنی 

من کلی گفتم باید مشاوره بری از تو وشرایط تو آگاهی پیدا کنه وبا درایت کمکت کنه 

نمیدونم چرا هیچکس درد دلم نمیفهمه من خودم وضع مالیم خوبه اصن نیازی ندارم کادو ده میلیونی هم بیاره بح ...

خب الان مابگیم حق داری چی میشه.جزاینکه روان خودت بهم میریزه.هممون ازاین اتفاقا پیش اومده واسمون.باید توقعمونو بیاریم پایین وازاین به بعد مثله خودطرف رفتارکنیم.خودتم میگی مدت طولانی قهربودین پس یه جورایی فاصله میفته بینتون

نمیدونم چرا هیچکس درد دلم نمیفهمه من خودم وضع مالیم خوبه اصن نیازی ندارم کادو ده میلیونی هم بیاره بح ...

من کاملا درکت میکنم منم یه روز والانم گاهی اینجور حسی دارم  انگار خود فرشته چند سال قبل را گفتی نگاه کن اینجا همه از تجربه ها وشنیده های خودشون میگن ولحن انتقال پیدا نمیکنه اگر کنارم بودی یک ساعت با هم کلی حرف میزدیم ومیگفتم چقدر الکی خودمو اذیت کردم بجای تمرکز وفکر به اولویت ها چقدر حاشیه ها انرژی منو گرفت کاش یکی بود اونموقع اینا را بگه یا خودم دنبال یادگیری بودم