2777
2789
عنوان

کیا مترجمی میخونن؟؟؟

59 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کیا رشتشون مترجمیه این روزا امتحان دارن چطوره سخته چی میخونین

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحان امروزشون گف کلا سواله با درس متفاوت بوده ظاهرا سخت بوده ی گروه متجرمی هم دارن برای کل کشوره ...

من آره خیلی آره بخدا راست میگن اصلا درس یه چیز دیگه بود سوال مال یه جا دیگه ما هم صادقانه جواب میدادیم

من درگیر باید و نباید شدم..آدمارو خواستم رعایت کنم..حل شده بودم تو طبیعت دورم..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
دوست من. پیام‌نور مترجمی میخونه

میگه‌ سخته ترم چنده..کلا نظرش درمورد پیام نور چیه

میگه‌ سخته ترم چنده..کلا نظرش درمورد پیام نور چیه

میگ خیلی سخته بااینکه خیلی میخونه‌...

چون علاقه داشت این رشته اومده

وگف از نمونه سوالاتم ی دونه اومده بود ک همه میگن ۸۰ درصد سوالا ازنمونه هاست

میگ خیلی سخته بااینکه خیلی میخونه‌... چون علاقه داشت این رشته اومده وگف از نمونه سوالاتم ی دونه ...

درست میگه من کتابو قورت دادم ...انقدر خوندم ..تهش از چندتا نمونه سوال 8تاش بود یعنی باید انگلیسی تو دستت باشه خیلی مفهومیه

بله درسته... ان شاالله موفق باشید

همچنین خودت و دوست عزیزت ...خودت چی میخونی