2777
2789
عنوان

پدرم در حال مرگه

| مشاهده متن کامل بحث + 7078 بازدید | 147 پست
نطر شما لوله گذاری و زندگی وابسته به دستگاهه؟ پدرم خودش راضی نبود همیشه میگفت اگه بخوایم به خواسته ...

پدرتون بگه 

شما وظیفتونه تمام تلاشتون رو بکنید 

حتی اگر یه روز بیشتر زنده میمونه 

من پدرم دیالیز میشد دانشگاهم رو ول کردم گفتم الان فقط باید خدمت پدرم رو بکنم سه ماه بیشتر نموند ولی وجدانم راحته براش کم نزاشتم

من بابام فوت شده....💔

ولی اگ ی درصد بدونم ک همشهری باشیم حاضرم بیام همونجا خودم بهش رسیدگی کنم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نطر شما لوله گذاری و زندگی وابسته به دستگاهه؟ پدرم خودش راضی نبود همیشه میگفت اگه بخوایم به خواسته ...

اره من میگم اگه این راه هست همینو انجام بدید.پدرت راضی نبود چون دوست نداشته زجر بکشید و از بودنش خسته بشید.ولی ته دل هر ادمی به این گرمه که عزیزانش خواهانش هست و هواشو دارن .خداشفاشون بده ان شاءالله.هیچوقت حتی جمله ی به دست خودمون بکشیمش رو هم نگو دیگه.پدرته.انسانه.توکل به خدا ان شاءالله بهترین تصمیمو بگیرید

میدونم ...اشکالی نداره ... فقط یکی یه راهی نشونم بده

قربونت برم راه زندگی نباتی و انتخاب کنید بعدا عذاب وجدان ولتون نمیکنه، حسرت میخورید کاش کاری کرده بودیم یک ساعت بیشتر زنده بود پدرمون

من پدرم و دو سال از دست دادم. هنوز ک هنوزه میگم اگر برده بودیم بیمارستان خصوصی شاید خوب میشد، عذاب وجدان دارم هنوزم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم عزیزم خیلی سخته پدر من هم پارکینسون داشت  اما نظر من اینه حرف دکترها رو گوش بدین

دکتر گفت قانونی اینه بره بیمارستان و هر کاری برای احیاش انجام بشه

ولی تجربه اینه احتمال بهبود برای پدر شما نیست 

ببرم و پدرم و با بدن پاره پاره بیارم چی؟

تو بیمارستان دولتی 

زیر دست بعضی پرستارای بیرحم

با زخم بستر

The trouble is you think you have timeBuddha
میدونم ...اشکالی نداره ... فقط یکی یه راهی نشونم بده

عزیزم خدا خودش کمکتون کنه ... من باشم حتی اگه یه درصد احتمال بهبودی از طریق راه اول باشه.. حتی اگه دوره درمان طولانی مدت باشه.. به خاطر همون یه درصد راه اولو انتخاب میکنم... 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دکتر گفت قانونی اینه بره بیمارستان و هر کاری برای احیاش انجام بشه ولی تجربه اینه احتمال بهبود برای ...

این دیگه روش درمانشه.و حداقلش اینه شما تلاشتون رو کردین و از همه مهمتر خودتدن باعث  فوتش نبودین.

دکتر گفت قانونی اینه بره بیمارستان و هر کاری برای احیاش انجام بشه ولی تجربه اینه احتمال بهبود برای ...

چی بگم خدا دلت رو آروم کنه 

من که پدرم تا لحظه آخر تو خونه بود 

عمه ام هم مثل پدر شما بود 

مادرخانم داداشم 

همه تو خونه بودن اما خوب شرایط پدر شما فرق میکنه 

میگم نمیشه ببرید آسایشگاه؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

این حرفو نزن شما هرگز راضی به مرگش نمیشید چه برسه به کشتنش ، ببینید دکترا چی میگن زجرش ندید فرض براینکه یک ماه هم زندگی نباتی داشته باشن چه فایده ای براشون داره ؟ به جز اینکه کلی زخم بستر میگیرن 

از من که پدرمو ۴ماهه از دست دادم بشنوراه اولو انتخاب کن  توروخدا به راه دوم حتی فکرم نکن. بعد ...

بعنی میگی کاش میبردم و لوله گذاری میکردم

منتظر کسی مثل شما بودم

ببرم بیمارستان؟

The trouble is you think you have timeBuddha
طب سنتی رو امتحان کردین؟ شما که راه های دیگه رو امتحان کردین این رو هم امتحان کنید شاید خوب باشه. پی ...

خواهرم طب سنتی میخاد بنده خدا رو معجزه آسا نجات بده؟؟؟طفلیو بدتر ناراحت نکن با حرفت💔❤

اره من میگم اگه این راه هست همینو انجام بدید.پدرت راضی نبود چون دوست نداشته زجر بکشید و از بودنش خست ...

دقیقا منم نظرم همین بود ولی انگار‌نمیتونستم کلماتمو جفت و جور کنم... همین که آدم وقتی سالمه ممکنه هزار‌نظریه داشته باشه.. ولی وقتی بین مرگ و زندگیه احتمالا دلش میخواد مهلت بیشتری داشته باشه برای زنده موندن

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
از من که پدرمو ۴ماهه از دست دادم بشنوراه اولو انتخاب کن  توروخدا به راه دوم حتی فکرم نکن. بعد ...

روحش شاد .مادر منم هم بیمار بود فقط با پنبه خیس بهش اب میدادم.یادمع میگف ماساژم بده شاید نیم ساعت طول میکشید و دستام خسته میشد با اون یکی  دستم نوبتی میزدم زیر ارنجم که دستم نیفته و ماساژش بدم تو دلم میگفتم کاش بگه کافیع.الان ۴ ساله نیست و پشیمونم که چرا تو  دلم اون حرفو زدم .کاش بیشتر وقت میذاشتم 

بعنی میگی کاش میبردم و لوله گذاری میکردم منتظر کسی مثل شما بودم ببرم بیمارستان؟

بله

شما که راه های دیگه رو امتحان کردین طب سنتی رو هم امتحان کنید البته کنار درمان های دیگه که بیمارستان و ... انجام میده، شاید خوب باشه. پیش دکترهای خوب و معروف طب سنتی برید. همون هایی که توی برنامه های تلویزیون دعوت میکنند. شاید موثر باشه انشاءالله.