2777
2789
عنوان

پدرم در حال مرگه

7075 بازدید | 147 پست

۷۰ ساله ...پیشرفت آلزایمر و سکته مغزی و در حالت کما با ضریب هوشی ۸ آلزایمر اون قسمت از مغز که مربوط به بلع غذا و حرکته تخریب کرده

پزشکا میگن تو این شرایط باید لوله گذاری از بینی و بعد معده بشه برای تغذیه ... تراکستومی هم برای تنفس ... ولی اگه یه درصد برگرده یه مدتی زندگی نباتی میکنه

قبول نکردیم و آوردیم منزل با دستگاه تنفس و سرم

دو راه داریم

یا ریسک کنیم بابامو از چندجا لوله گذاری کنیم با احتمال بهبود کم برگرده مدتی نباتی زندگی کنه

یا خودمون با دستای خودمون از گرسنگی و تشنگی بکشیمش... انقدر نخوره تا جلومون جون بده بمیره

دور از همه عزیرانت شما بودید چه تصمیمی میگرفتید 

کسی مشابه حال و روز ما داشتید؟

لطفا نظر کمک راهنمایی لطفا

The trouble is you think you have timeBuddha

یاد مادربزرگم افتادم اخرش بردیم بیمارستان

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اگه زندگی نباتی هم کنه این کارو کنید پدر شما هیچوقت کاری نکرده شما از گشنگی بمیرید شمام این کارو باهاش نکنید چقدر ناراحت شدم

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

نمیدونم عزیزم خیلی سخته پدر من هم پارکینسون داشت 

اما نظر من اینه حرف دکترها رو گوش بدین 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

همسایه ما هم اینجوری شد و دور از جون پدرتون دستگاهو جدا کردن ازش وفوت شد   چون زنش هم چند وقت لوله گذاری کردن به قول خودتون زندگی نباتی داشت مرد رو دیگه پسراش اجازه دادن دستگاهو قطع کنن  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

تمام راه های درمان رو امتحان کنید.که عذاب وجدان نداشته باشید و عامل مرگش نشید.توکل بخدا.اینا امتحانه همش.مگه وسیله است که ازش خسته شی ازش دست بکشی.میدونم براتون در هرشرایط سخته اما خب اون راهی که باعث مزگش نیستید رو امتحان کنید

فقط میگم خدایا یه نگاه به این بنده ات بکن و صلاحشو براش مقدر کن  الهی بمیرم برای دلتون

از خدا زیاد خواستم راه نشونم نمیده لحطه به لحطه عرصه رو تنگ تر میکنه شما بگو

The trouble is you think you have timeBuddha

الان کلی قضاوت نابه‌جا هم میشی تا کسی تو این موقعیت نباشه درک نمیکنه😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️