2777
2789
عنوان

۶ روزه بینیمو عمل کردم

116 بازدید | 13 پست

لب بالام و دندونای بالام بی حسه و صورتم هم کمی بی حسه .وقتی لبخند میزنم لبم بالا نمیره دیگه و دندونم پیدا نمیشه و لبخندم زشت شده کیا اینجور بود درست میشه؟؟

هنوز اولشه حساس نباش اصلا

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما عمل کردین بی حس بود لبتون؟

خودم عمل نکردم اما تعداد زیادی از اطرافیانم عمل کردن😂اون اولا همش نگران بودن که وای یکم کجه الان اینطوریه نکنه اینجور بشه و فلان که اتفاقا هیچکدومم مشکلی براشون پیش نیومد و اون چیزای ریزی که سرش نگران بودن اصن اثاری ازشون نمونده خلاصه‌ که نگران نباش

میدانستم او کشته خواهد شد... او زیبا بود در عصر زشتی ها،زلال در عصر پلشتی ها،انسان در عصر آدمکشان،لعلی نایاب بود میان تلی‌ از خزف زنی بود اصیل میان انبوهی از زنان‌مصنوعی...
واقعا شما هم بی حس بودین درست شد؟

زوده برا هر،قضاوتی 

من حتی الانم ی پره بیینیم بیحسه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟