2777
2789
عنوان

زندایی نمک نشناس😅

322 بازدید | 17 پست

چقد یه زن می‌تونه عوضی باشه ...من یک سال پیش عروسیم بود و دخترش ۳ ماه پیش ،خیلی از وسایلشو نتونستن بخرن من گفتم بیا واسه منو بزار تو جهازش اون‌تازه عروسه بزار وقتی فامیلای شوهرش میان خونش خجالت نکشه هنوزم نگرفتم وسایلمو ازش چون دخترش مثل خواهرم میمونه گفتم هروقت همه ی فامیلاتون اومدن دیدن خونش بیارید وسایلو...فقط یکی از وسایلمو برگردوند که اونم کلی خط و خش انداختن روش و من اصلا به روشون نیاوردم⁦🤦‍♀️⁩

اینا تو شهرستان خونه دارن،ما مسافرت بودیم هفته ی پیش و کلید داشتیم یه شب رفتیم خونه ی اونا موندیم با اجازه ی خودشون...حالا کلییی چرت و پرت پشت سرمون گفتن که آره قابلمه هامو سیاه کرده و رخت خوابارو کثیف با اینکه ما انقد مجهز رفته بودیم ک به هیچکدوم از وسایل اونا دست نزدیم😐امشب ک شنیدم از سر درد دارم میمیرم چیکار کنم خالی شمممم😭😭چقد راحت آبرمونو برد خدا نگذره ازش

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

زندگی سخته ولی تحمل کن روزای خوب در راهه🍃♥️اگه دلت خواست امضامو که خوندی واسه خونه دار شدنم دعا کن‌🤎دوستت دارم دوست نینی سایتیه من♥️میدونم توام مثه من از اینکه نمیتونی درد و دلاتو ب‌ اطرافیانت بگی میای اینجا چون حداقل دلخوشیت اینه کسایی که با بی رحمی قضاوتت میکنن غریبه ان نه اشنا🙂با اینکه نمیشناسمت ولی دوست دارم مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کنیم یاد بگیریم هر دختری عروس میشه اونقدر عزت نفس داشته باشه که جاهازش مایه ی خجالت و ننگ و ناراحتیش نباشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بگو وسیله هام رو نیاز دارم پسشون بده

اول وسیله هات رو حتما بگیر چون گلایه کنی ممکنه وسیله هات رو خراب کنه یا پس نده

بعدش بگو اون روز ک اومدیم خونه آت مجهز بودیم از وسایل استفاده نکردیم اصلا 

تو اشتباه کردی وسایلتو دادی

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟

وسایلاتو ازشون پس بگیر 

هرچی از دهنت میاد بارشون کن 

بعدش قطع رابطه تا ابد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

سعی کنیم هر دختری عروس میشه اونقدر عزت نفس داشته باشه که جاهازش مایه ی خجالت و ننگ و ناراحتیش نباشه. ...

دختر داییم فامیل شوهرش خیلییی پولدارن اینم خجالت می‌کشید که این چیزا رو نداشته باشه

اولین باره میشنوم جهاز قرضی باشه ...مگه چقدر مهمه آخه ...حالا ۴ تا وسیله کم یا زیاد چه کاریه آخه 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بعضی وقتام اون واسطی ک حرفا رو ب شما انتقال داده پیاز داغش رو زیاد می‌کنه   در هر صورت اول و ...

مادرشوهرم بهم گفت و از دست من ناراحت بود که چرا این کارارو کردم با اینکه من روحمم خبر نداشت خب لعنتی بیا به خودم بگو چرا به بقیه میگی آخهه

اولین باره میشنوم جهاز قرضی باشه ...مگه چقدر مهمه آخه ...حالا ۴ تا وسیله کم یا زیاد چه کاریه آخه&nbs ...

متاسفانه وقتی چشم و هم چشمی باشه همین میشه.فامیل شوهرش خیلی پولدارن، داییم خونه خریده بود نتونست خوب بده جهازشو ،

همین زنداییم گفت خجالت میکشم فلان چیزو نداره منم دلم سوخت بخدا

متاسفانه وقتی چشم و هم چشمی باشه همین میشه.فامیل شوهرش خیلی پولدارن، داییم خونه خریده بود نتونست خوب ...

خوب با این فامیل یه عمر دخترشون رفت و آمد داره نمیگن چرا خونه عروس خلوت شد 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"