2777
2789
عنوان

برای گربم دعا کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 18 پست
بردم دامپزشکی رادیولوژی عکس کرفت گفت کلیش باد کرده التهاب روده ای گرفته

خوب میشه؟

آمپول زدن  چکارکردن؟

لعنت به باعثش داره درد میکشه بیچاره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بردم دامپزشکی رادیولوژی عکس کرفت گفت کلیش باد کرده التهاب روده ای گرفته

عزیزم پیشیت چطوره؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پیشیت چطوره؟

واقعا دامپزشکی یه مشت بلا نسبت بعضیاشون اوسکولن بخدا از اون موقع ۲۸۰۰خرج کردم آخرم بردم یجا گفت بابا اون خونریزی واسه این بوده یکی لقد زده بوده بهش چون ماده بوده چند روز به خونریزی افتاد باورت نمیشه لگن گربمو تو معاینه شکستن فک کن😭😭😭الان حال عمومیش خوبه فقط باید ببرم ارتوپد ‌پلاتین بزاره براش گفت ده ملیون نمیدونم چی جوری جورش کنم طلا هم ندارم بفروشم خدا یا😭😭هر طور شده خوبش میکنم دخترمو ینی فکر کن چهارتا دامپزشکی معروف بردمش کلی پول ویزیت ‌ و آزمایش و رادیولوژی آخرم گفتن برو سونوی ماده رنگی خوب شد نبردم اینو بردمش یه جا ارزون نشونش دادم دکتره بدون هیچی شرایطشو توضیح داد سرم وصل کرد گفت هر دوازده ساعت بزن براش و لگنش از ناحیه ران شکسته از مفصل

واقعا دامپزشکی یه مشت بلا نسبت بعضیاشون اوسکولن بخدا از اون موقع ۲۸۰۰خرج کردم آخرم بردم یجا گفت بابا ...

اووف چقد احمقن

اذیت کردن هم خودت هم اون بیچاره

فقط فکرپولن بیشورا

امیدوارم هم پول راحت جورشه هم حالش زودترخوبشه

خداکمکت کنه