زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 عنوان برای گربم دعا کنین 197 بازدید | 18 پست زنده بمونه تروخدا زبون بسته رو اذیت کردن مثانش ترکیده😭😭😭😭 حالش بده هیچی نمیخوره تروخدا دعا کنین زنده بمونه خوب شه 1402/09/18 | 23:09 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_آنتریوم عضویت: 1401/10/22 تعداد پست: 1217 اخی...ناراحت نباش درست میشه..گربه ت چه شکلیه..چه رنگیه...
خدایااشکرت عضویت: 1401/04/28 تعداد پست: 7263 🥲چرا مثانش ترکیده؟ کاش ببریش دامپزشک ✨🍃رفیق میشه برای روبهراهشدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
امیددارمبهزندگی عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 3168 از کجا می دونی مثانه اش ترکیده ؟ و خدای که همین نزدیکی ست
زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 چخبر ؟ گربت زنده موند؟ اره عزیزم فعلا خدارو شکر زندس ولی هنوز عکس نگرفتم چون گفت بیهوشی باید بزنم تموم نخوره از اون ور اشعه ایکس ری مضرره برا بدنش نمیدونم چه غلطی کنم غذا هیچ نمیخوره فقط بهش با سرنگ آب میدمو ماست دوباره میخوام ببرم بهش آمپول بزنم از ادرارش خون میاد زبون بسته خدا لعنت کنتشون هرچی حیوان ازاره
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29635 اره عزیزم فعلا خدارو شکر زندس ولی هنوز عکس نگرفتم چون گفت بیهوشی باید بزنم تموم نخوره از اون ور اشعه ... فهمیدی چرا واژنش خون میاد؟کسی بهش تجاوز کرده؟
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29635 اره عزیزم فعلا خدارو شکر زندس ولی هنوز عکس نگرفتم چون گفت بیهوشی باید بزنم تموم نخوره از اون ور اشعه ... اشعه ایکس هم مضر نیست بابا اینهمه آدم عکس میگیرن طوریشون نمیشه ولی اگه حالش خوبه الکی هزینه ی عکس و دکتر نکنچون تو تاپیکت خوندم برا دامپزشکی بردن قرض کردی
زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 اشعه ایکس هم مضر نیست بابا اینهمه آدم عکس میگیرن طوریشون نمیشه ولی اگه حالش خوبه الکی هزینه ی عکس و ... اره قرض کردم ولی مساله نیست بازم بخاطرش رو میندازم بخدا زبون بسته گناه داره ولی فقط میترسم از این دکترا اصلا وجدان ندارن اولیه که بردم اصلا معاینه نکرد از من پرسید چیشده گفتم نمیدونم و فلان گفت خوب یثباید بیهوش بزنم ۱۵۰ویزیت کرفت امدم بیرون بردم جای دیگه اونم ویزیت کرد معایته کرد گفت امشب این امپولارو میزنم فردا ببرش رادیولوژی عکس بگیر اگه بدونم واقعا خوبش میکنن گور بابای هزینه من خودمم طلامم بفروشم دریغ ندارم بخدا
زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 فهمیدی چرا واژنش خون میاد؟ کسی بهش تجاوز کرده؟ نه والا نفهمیدم فقط میدونم همسایمون افغانیه بغل دستیمون چوب دستشون بود میخندید بعد این امد دیدم اینطوره
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29635 نه والا نفهمیدم فقط میدونم همسایمون افغانیه بغل دستیمون چوب دستشون بود میخندید بعد این امد دیدم اینط ... باتیرکمون بعید میدونم باعث سوراخ شدن واژن و مقعد بشه احتمالا همون چوب رو داخل واژن گربه کردنتو تاپیکات خوندم چند تا گربه دیگه آت رو هم کشتنیه مدت تو محل گربه ها رو غذا نده گربه هات دستی هستن از آدما فرار نمیکنن که این پسره این بلاها رو سرشون میاره
زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 باتیرکمون بعید میدونم باعث سوراخ شدن واژن و مقعد بشه احتمالا همون چوب رو داخل وا ... اره عزیزم دستی آن اخه خوشگل هستن همه میخوان بگیرن ببرشون😭اون هارو که آتیش زده بودن ایرانی آتیش زده بود اینو افغانی
دخترعالیم عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 29635 اره عزیزم دستی آن اخه خوشگل هستن همه میخوان بگیرن ببرشون😭اون هارو که آتیش زده بودن ایرانی آتیش زده ... گربه ی خیابونه دیگه بذار ببرنبهتر از اینه که همسایه هات بکشه
tanhaman عضویت: 1398/10/10 تعداد پست: 14288 اره عزیزم دستی آن اخه خوشگل هستن همه میخوان بگیرن ببرشون😭اون هارو که آتیش زده بودن ایرانی آتیش زده ... لعنت بهشونالان گربت چطوره؟؟؟ آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،
زمستانبدونبرف مدیر استارتر عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 446 لعنت بهشون الان گربت چطوره؟؟؟ بردم دامپزشکی رادیولوژی عکس کرفت گفت کلیش باد کرده التهاب روده ای گرفته