2777
2789

نمی‌دونم 

آره ممکنه گاهی اوقات اذیتم کنه ولی همون روز بهش فکر میکنم دیگه برام مهم نیست 

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

تا حدودی ، بخاطر اینکه نمیخام کسایی ک منو نمیشناسن تحت تاثیر بقیه ازم انرژی منفی بگیرن ولی در زندگی و نوع عقاید و رفتارم مهم نیست ، دراصل خوشحالی خودم مهمه ولی خب فقط درون صورت برام مهمه حرفاشون

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نه شاید ۱۰درصد مهم باشه

اعتماد بنفست کمه احتمالا

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

حقیقتا نه 

مثلا یهو یکی بد بشه باهام در حالیکه کاری باهاش نکردم، اصلا راه نمی افتم برم پیگیرش بشم...حتی اگر حدس بزنم کسی پشت سرم صحبت کرده و  سو تفاهم برای این آدم پیش اومده، بازم نمیرم توضیح بدم بهش .

به خودم میگم اونی که واقعی دوستم باشه میاد میپرسه شجاعانه .اونی که با حرف بقیه از من دور شده همون بهتر که دور بشه چون من اصلا چنین آدمی را اطرافم نمیخوام باشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تا حدودی ، بخاطر اینکه نمیخام کسایی ک منو نمیشناسن تحت تاثیر بقیه ازم انرژی منفی بگیرن ولی در زندگی ...

من رفتاری خیلی برام مهمه که چی میگن عقایدی نه، حس میکنم همه دنبال نقطه ضعف از من هستن :(

من رفتاری خیلی برام مهمه که چی میگن عقایدی نه، حس میکنم همه دنبال نقطه ضعف از من هستن :(

اینکه ملت فوضولن و میخان یه جا یه ضعف از یکی ببین خبیلی بده 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
حقیقتا نه  مثلا یهو یکی بد بشه باهام در حالیکه کاری باهاش نکردم، اصلا راه نمی افتم برم پیگیرش ...

میدونم چی میگی منم اصلا دمبال کسی بخاطر این موضوع نمیرم فقط خودخوری میکنم و به طرز فجیعی اذیت میشم

نه اصلا برام مهم نیست شاید خیلی اجازه میدی سر از کارت دربیارن یا شایدم با اطرافیانت خیلی تفاوتها د ...

خیلی چیزی از زندگیم نمیگم بهشون، ولی تفاوت اره خودم قشنگ حس میکنم، مثلا یجایی که مجبورم برم مثل باشگاه رو چیکار کنم

میدونم چی میگی منم اصلا دمبال کسی بخاطر این موضوع نمیرم فقط خودخوری میکنم و به طرز فجیعی اذیت میشم

خودت برای خودت کافی هستی 

یه آدم قضاوت کننده برای چی میخوای ؟

این مدل آدمها حقیقتا به کارت نمیان و بودن شون چیزی بهت اضافه نمیکنه .پس چیزی از دست ندادی.تازه اطرافت جا باز میشه برای لایق های دوستی باهات 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

خودت برای خودت کافی هستی  یه آدم قضاوت کننده برای چی میخوای ؟ این مدل آدمها حقیقتا به کارت نم ...

ببخشید آیا باید مودب باشیم یا پر ویو طلبکار ؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
من نه شاید ۱۰درصد مهم باشه اعتماد بنفست کمه احتمالا

ببین من یه نمونه مثال بزنم تو گوش کن، مثلا من ازین مدلا نیستم که با اعتماد به نفس زیاد بقیه رو تخریب میکنن حالا یا با حرف یا با لحن بد یا با تیکه انداختن یا پشت سر کسی حرف زدن، آرومم ولی خودخوری میکنم،بنظرت اعتماد به نفسم پایینه؟

خیلی چیزی از زندگیم نمیگم بهشون، ولی تفاوت اره خودم قشنگ حس میکنم، مثلا یجایی که مجبورم برم مثل باشگ ...

اگه اینطوره باید بپذیری که متفاوتی و اونها هم به اون حد از درک نرسیدن که. قضاوت نکنن 

خلاصه اینکه اهمیتی نده و بگو هیچکدوم از این ادما تو زندگی من جایی ندارن و مهم حال خوب خودمه کلا ذهنت رو درگیر ادمها نکن ارزش ندارن