من آدم های باهوش زیادی رو دیدم ، توی کار و مسائل مالی خیلی موفقند ولی توی روابط عاشقانه و خانوادگیشون واقعا کم می گذارند و کلا رابطه باهاشون سخته و باید خیلی حواس جمع بود . به راحت ترین حالت ممکن هم می پیچوننت .
لطفا درخواست دوستی ندید !چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شوهر منم باهوش و فوق العاده آدم منطقی هست زندگی باهاش یکم سخته. ولی تازگی ها یکم احساس از من یاد گر ...
بعد دقت کردی حرف زدنشون طوریه که اصلا هیچ جواب خاصی نمی تونی بدی
لطفا درخواست دوستی ندید !چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
هر اشتباهی ام میکرد یجوری حرف میزد که تهش همه چی تقصیر من میشد
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
منم همسرم ب شدت باهوشه.. باید مراقب باشی چجور رفتار کنی وگرنه بد میشه😐
دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
اکس منم خیلی زرنگ بود واقا کنار اومدن باهاشون سخته هر اشتباهی ام میکرد یجوری حرف میزد که تهش ...
اصلا حرف زدنشون یه مدلیه احساس می کنی داره لطف می کنه باهات تو رابطه است ، اعتماد به نفسشون خیلی بالاست .
بديش اینه که قشنگ دستت می اندازند و بهت می خندن