2777
2789
عنوان

رابطه با مرد باهوش = عذاب روحی و روانی

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 27 پست
اصلا حرف زدنشون یه مدلیه احساس می کنی داره لطف می کنه باهات تو رابطه است ، اعتماد به نفسشون خیلی بال ...

دقیقا شدیدا با اعتماد بنفس حرف میزد 

و خیلی کار بلد بود قشنگ بلد بود یکیو به خودش علاقه مند کنه با اینکه اصلا ن قیافه داشت نه هیچییییی 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
منم  همسرم ب شدت باهوشه.. باید مراقب باشی چجور رفتار کنی وگرنه بد میشه😐

اصلا ارتباط گرفتن باهاشون سخته

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه باید خودتم باهوش باشی البته اونم بازیه ماجراس 

من همیشه اخرش دعوامون میشه بهش میگم اقا دوپادشاه در یک اقلیم نگنجد دست از سرم بردار ولم کن 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بعد دقت کردی حرف زدنشون طوریه که اصلا هیچ جواب خاصی نمی تونی بدی 

آی گفتی من که شوهرم منطقی هست و احساس هم داره ولی گاهی یه حرفایی میزنه کاملا منطقی من خودمو میزنم به دیوونه بازی بلکه نجات پیدا کنم 🤣وگرنه هیچ دلیل و جوابی ندارم 🥴🥴😐یعنی میمونم واقعا 

پشتیبان گروه صفر🦋0️⃣🦋ستاره 🩵

دقیقا شدیدا با اعتماد بنفس حرف میزد  و خیلی کار بلد بود قشنگ بلد بود یکیو به خودش علاقه مند کن ...

خیلی شخصیت کاریزماتیکی دارن و فقط از دور جذابند،  تو رابطه افتضاحن

لطفا درخواست دوستی ندید ! چرخ اقبال به منفعت من چرخیده ، جهان حول محور اهداف من در گردش است اراده من بر سرنوشتم غلبه و چیره است هیچ چیز مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد انسان بزدل هزاران بار می میرد اما انسان شجاع فقط یکبار طعم مرگ را می چشد اطمینان داشته باش تو آن چیزی هستی که می خواهی باشی من بر اساس رهنمود های کائنات در مسیر اهدافم پیش می روم و چیزی در جهان مرا از رسیدن به اهدافم باز نمی دارد من در مسیر خوشبختی قرار دارم و هر چه پیش می روم خوشبختیم تکمیل تر میشود سرنوشت من از آن چیزی که تصورش را کنم زیباتر نوشته شده . خداوندگار یکتا و بی همتای من مرا به سوی هر آنچه خشنود و خوب است هدایت می کند . من در پرتوی هدایت او هرگز گمراه نخواهم شد . جهان هستی هر آنچه که بخواهم به من می دهد . من لیاقت بهترین ها را دارم .
خیلی شخصیت کاریزماتیکی دارن و فقط از دور جذابند،  تو رابطه افتضاحن

حرف زدنو رفتار کردنو بلدن 

و یکمم ادمای بی رحمی ان 

هیچی ام بجز خودشون براشون مهم نیست 

من که اکسم بد ترین ادمی بود که تو زندگیم دیدم

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دیگه باید خودتم باهوش باشی البته اونم بازیه ماجراس  من همیشه اخرش دعوامون میشه بهش میگم اقا دو ...

ببین کلا عذابه رابطه با چنین آدمی.  

ابراز علاقه می کنند ولی انگار منت به سرت می زارن 

اصلا ارتباط گرفتن باهاشون سخته

احساس اعتماد ب نفس ندارم چرا دروغ.. همش حس میکنم ادم کمی هستم.. مدام میخاد نصیحتم کنه.. یا خدانکنه ی رفتار اشتباه انجام بدم مخمو میخوره.. خودشو ی ادم بزرگ وباعقل نشون میده ولی من کله شقم جوابشو میدم نمیزارم پرو تر بشه

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

حرف زدنو رفتار کردنو بلدن  و یکمم ادمای بی رحمی ان  هیچی ام بجز خودشون براشون مهم نیست&n ...

اکس من هم فقط خودش رو میدید هیچ چیز دیگه ای براش اهمیت نداشت 

حتی از احساسات آدمها هم سو استفاده می کنند . 

احساس اعتماد ب نفس ندارم چرا دروغ.. همش حس میکنم ادم کمی هستم.. مدام میخاد نصیحتم کنه.. یا خدانکنه ی ...

وحشتناکه ، وحشتناک 

وحشتناکه ، وحشتناک 

دقیقا

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

ببین کلا عذابه رابطه با چنین آدمی.   ابراز علاقه می کنند ولی انگار منت به سرت می زارن

میدونم خودم یکشو دارم دیوانم کرده البته که منم کم نمیارم جالب اینه اون به من میگه هیچ کس تاحالا اندازه تو منو اذیت نکرده وحالمو نگرفته بهم میگه تو دیکتاتوری و لجباز وسرتق و...میگه من هرکاری کنم به پای تو نمیرسم تو با زبونت ترتیب ادمو میدی 

بعد از اونور یه جوری دلبری میکنه و از ادم تعریف میکنه که هیشکی اندازه تو برام مرام نذاشت و ..

خلاصه که دوتا دیوانه افتادیم به جون هم دیشبم سالگرد آشنایمون بود خیر سرمون دعوا کردیم وقهر

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀