2777
2789

بستگی به رشته ای که میخوای و پایت داره 

من با تست زدن تو یه ماه اخر قبول شدم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم دانشگاهی که میخواستی قبول شدی؟ میشه بگی چه رشته ای بودی؟

بله عزیزم اولویت اولم رو اوردم 

شیمی کاربردی بودم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

بله عزیزم اولویت اولم رو اوردم  شیمی کاربردی بودم

مرسی عزیزم موفق باشی

پس یعنی نا امید نباشم و بخونم؟

یکم درسا یادمه ولی استرس دارم زمانم کمه میترسم نرسم خوب بخونم و تست بزنم

کاش میشد بشی🖤💔
مرسی عزیزم موفق باشی پس یعنی نا امید نباشم و بخونم؟ یکم درسا یادمه ولی استرس دارم زمانم کمه میترسم ...

نگران نباش کنکور ارشد از سراسری اسون تره

به امید خدا قبولی

سلام عزیزم منم کنکور ارشد دارم خیلی ترسیدم و استرس دارم میای باهم بخونیم؟؟ حداقل تو این دو ماه نصف ...

سلام فدات بشم

شدیدا موافقم

درخواست میدم بهت گلم

کاش میشد بشی🖤💔