2777
2789
عنوان

💩 دهن داداش کثافتم خدا لعنتش کنه

472 بازدید | 33 پست

یه مسابقه ورزشی داشت داشت همه ی مسردایی ها و پسر خاله ها و شوهر دختر دایی و دختر خاله هامو همه رو زنگ زد دعوت کرد مسابقه اش

فقط مردا میتونن برن خبر مرگش یه زنگ به این شوهر من نزد 

اینم حیلی دلش میخواست بره الام بهم میگه خگداداشت ادمیزاد نیست واقعا هم حق داره 

اصلا به فکر من و زندگیم نیست خدا لعنتش کنه عروسیمم دعوا انداخته بود مجلسم رو بهم زد

بمیره مجلس ختمش ادم دعوت کنم در این حد نفرت دارم لزش 

پیش مردم کوچیکم میکنه با این کاراش خونه

هیچ مشکلی هم با هم نداشتیم شوهرم حتا دوست داشت بره

فقط گرفتاری داره منو میشناسه یه زنه رو میخواد مطلقه اس خانواده ام مخالفن راه به راه بهم میگه رازیشون کن تا حالا دلم براش میسوخت از این به بعد میدونم چه کنم باهاش

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

سر همین قصیه ازدواجش بابام بیرونش کرد اوردم خونه ام بهترین پدیرایی رو ازش کردم الهی هر کاری براش کردم درد بشه بچسبه به تنش

🔴🔴🔴🔴 یه بار دیگه من تاپیک مشکلاتم و بزنم کاربر مرد درخواست بده براش تاپیک میزنم گزارشش رو میزنم🔴🔴🔴🔴غیر ممکنه خداااییی که سرنوشت اونا رو نوشته سرنوشت منم همون خدا نوشته باشه غیر ممکنه.این کار یه خدا نمیتونه باشه... هیچ وقت نمیشه یکی اونقدررررر مهربون باشه بعد با اون همه مهربونیش یک دفعه اینقدرررر عذاب بتونه بنویسه.یعنی دو تا خدا هست؟!!!🤔 حالا هر چی به درک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط به خاطر اینکه به شوهرت زنگ نزده میگی بمیره مراسم ختمش برم؟ قلب شماها از چیه؟

این یه دلیلشه

سنگ شده دیگه سنگ

فقط به خاطر اینکه به شوهرت زنگ نزده میگی بمیره مراسم ختمش برم؟ قلب شماها از چیه؟

ادم اینا رو میبینه میگه خدایا قرار نبود خواهرا و برادرا پناه هم باشن؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بابا نفرین نکن برادرتهههه هرکاریم کرده تنم لرزید از نفرینات😦

لجن و کثافته

از سنگه به خداا

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

دلش نخواسته شوهرتو دعوت کنه چرا اینقد دلت سیاهه 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

ادم اینا رو میبینه میگه خدایا قرار نبود خواهرا و برادرا پناه هم باشن؟

وای اصلا هنگ میکنم به خدا.

خیلیا راحت این حرفارو به زبون میارن من که یه غریبه ام تنم میلرزه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

داداش منم یه بی‌خاصیت طلبکاره 

تازه الان مجرده بعد ازدواجش که ویژگی هاش هزاران برابر گل و بلبل تر میشه خصوصا یه عفریته بگیره من اگر بخاطر بابام نبود تاالان هزار بار قطع رابطه کرده بودم

دلش نخواسته شوهرتو دعوت کنه چرا اینقد دلت سیاهه 

اونش اصلا برام مهم نیست فکر کردی برای اون ناراجتم؟!! اصلا

چون باعث همیشه حرف بخورم

تا حالا داشتم پدر مادرمو رازی میکردم ازدوتج کنه الان به بعد میدونم چه کنم