2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد و توحید بخونم♥️🤲🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 209 پست
سعیده هستم دعاکن فردا آزمایش بارداریم مثبت بشه انتقال جنین داشتم

به روی چشم

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله شفای عاجل♥️

سحر دعا کن برام امید سرکار بره رزق روزیش بیشتر بشه باهم ازدواج کنیم منتظرم سرکار بره تا خواستگاری کنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
خیلی وضع بدیه🥲💔

مردم بخدا ذوب شدم دیگه😭

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
سحر دعا کن برام امید سرکار بره رزق روزیش بیشتر بشه باهم ازدواج کنیم منتظرم سرکار بره تا خواستگاری کن ...

چشم

چشم

میترسم ۲ سال خدمتش صبرکردم الان استرس دارم باکسی باشه اخه یکم سردشده رفتارش

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
میترسم ۲ سال خدمتش صبرکردم الان استرس دارم باکسی باشه اخه یکم سردشده رفتارش

حق داری بخدا

مردا بعد یه مدت سرد میشن کلا

حق داری بخدا مردا بعد یه مدت سرد میشن کلا

هفته پیش رفت پیش خالش جمعه بعد موتورش پنچر شد دیشبم تصادف کرد گوشیش سایلنت زنگ میزنم جواب نمیده نمیدونم چرااینجور شده بخدا اصلا مونرم میگه حالم خوب نیس دیشب تا دیروقت بیرون بوده نمیدونم چش شدهخخ

حق داری بخدا مردا بعد یه مدت سرد میشن کلا

ب خاک عزیزم نمیدون چش شده اینطور بدبیار اورد هنوزم سرکار نرفته داره باپیک کار میکنه روموتور اینطور بدبیاری اورد بعدش این شد

هفته پیش رفت پیش خالش جمعه بعد موتورش پنچر شد دیشبم تصادف کرد گوشیش سایلنت زنگ میزنم جواب نمیده نمید ...

بهش زمان بده

کنارش باش

اگ تحسینش کنی زود بلند میشه

ب خاک عزیزم نمیدون چش شده اینطور بدبیار اورد هنوزم سرکار نرفته داره باپیک کار میکنه روموتور اینطور ب ...

پس بخاطر مشکلاتشه

راضیه دعا کن همه ی مشکلاتمون حل بشه 😥 منم به ارزروم برسم 🙃 شاید خدا به دل پاک شما نگاه کنه بهم کمک کنه

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎
بهش زمان بده کنارش باش اگ تحسینش کنی زود بلند میشه

توکلخدا انقدراسترس دارم ک نگو