2777
2789
عنوان

انقد بدم میاد یکی بدون اطلاع بیاد خونمممم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست
من یه داداشم اینجوری بود حتی زنگ هم نمی‌زدند حتی یه ربع قبل،یهو پشت در بودن،بعد از این آدمایی هستن ک ...

ببین من به خاطر همین چیزا خدا شاهده نمی‌ذارم یه دونه لک بیفته روی در و دیوار خونه یا روی کابینت‌ها یا یه دونه ظرف جرات نمی‌کنم بذارم توی ظرفشویی ۱۰ دقیقه بعد پاشم بشورمش همیشه خونمو در حد آنچنانی تمیز نگه می‌دارم که اگر یکی خواست سر زده بیاد هول نشم دست و پامو گم نکنم نهایت یه غذا باشه بخوام درست بکنم ولی از بابت خونه خیالم راحت باشه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نمیشه فامیل نزدیکه من الان با ذوق و شوق غذا پختم ولی فقط به اندازه خودمون بعد اون زنگ زده میگه دارم ...

خب گفته دارم میام نگفته که شام میام تو قرار باشه هر سریع اینجوری پذیرایی کنی والا اونام میان تند تند کی بدش میاد خب🙄

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهرشوهر گاهی جاری

عزیزم به جاری اصلا رو نده که مدام بیاد حالا خواهر شوهر فرق داره تا حدودی دلسوز زندگی برادرش هست.

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خب گفته دارم میام نگفته که شام میام تو قرار باشه هر سریع اینجوری پذیرایی کنی والا اونام میان تند تند ...

شام میاد شب هم میمونه

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ببین من به خاطر همین چیزا خدا شاهده نمی‌ذارم یه دونه لک بیفته روی در و دیوار خونه یا روی کابینت‌ها ی ...

آخه من بچم کوچیکه فرشامو برج ۳ شستم الان کثیف شده،اصلا خونم تمیز نمیمونه 🤕

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
عزیزم به جاری اصلا رو نده که مدام بیاد حالا خواهر شوهر فرق داره تا حدودی دلسوز زندگی برادرش هست.

منو جاریم تو یه ساختمونیم مادرشوهرمم هست،

اوایل که اومده بودم جاریم دوشب درمیون خونه من پلاس بود چندبار اخم کردم حالا مزاحم نمیشه،

مییومد اونقدر مینشست تا شوهرم بیاد

منو جاریم تو یه ساختمونیم مادرشوهرمم هست، اوایل که اومده بودم جاریم دوشب درمیون خونه من پلاس بود چن ...

کار خوب رو تو کردی خواهر.من راهش دادم که هیچ برا مناسبتا پول نداشت کیک میپختم میدادم ببره با شوهرش جشن دوتایی بگیره بچشو نگه میداشتم پذیرایی عالی.وقتی نا امید بود بهش امید میدادم نقاط قوت زندگیشو بهش یاد آوری میکردم دلگرمش میکردم کم کم شروع کرد پز دادن توهم زده بود که حسرت زندگیشو میخورم.و با بهتر شدن وضع مالیشون هر روز میومد خونمون مسخرم میکردپشت سرم حرف های خونه خراب کن میزد وقتی اعتراض کردمم پا پشت دست زد دهنمو پرخون کرد.درس خوبی بهم داد.به هرکی با جاری طرح رفاقت بریزه میگم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
کار خوب رو تو کردی خواهر.من راهش دادم که هیچ برا مناسبتا پول نداشت کیک میپختم میدادم ببره با شوهرش ج ...

من اصلاً باهاش گرم نمیگرفتم ،خانوم خوبیه اما اصلا سیاست نداره،اما اصلا حتی یک کلمه بدی از مادرشوهر یا خواهر شوهر بگم به هیچ عنوان....

اما دوسش دارم ،ولی صمیمیت و رفاقت و دوستی و...هم ندارم،هروقتم ببینمش جاری جونم ،فاطمه خانوم از دهنم نمیوفته

من اصلاً باهاش گرم نمیگرفتم ،خانوم خوبیه اما اصلا سیاست نداره،اما اصلا حتی یک کلمه بدی از مادرشوهر ی ...

اینم خوب بود خودم پر روش کردم.زیادی به حریمم راهش دادم.همین حدی که داری رو نگه دار هرچقدر دوسش داری اگه میخوای همیشه دوست داشتنی بمونه یه مرزی بزار بمونه همیشه.من صفر و صدم خیلی بده یعنی اگه با یکی دوست شم خالصااانه یه تیکه از جونم حسابش میکنم طرف هم بد باورش میشه وجفتک میندازه