2777
2789

من ممکنه شام نپزم بخوام یه غذای حاضری بخورم

یا به اندازه خودمون بپزم

یه دفه میبینی یکی پا میشه شام میاد

بعد میگن بخاطر این نگفتم که شام نپزی ولی من واقعا دوس ندارم خجالت میکشم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو همی شام نپز یه چای میوه بیار

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ببین حالا مثلاً خواهر و مادر آدم باشن اشکالی نداره چون آدم باهاشون رودروایسی نداره ولی یه سریا واقعاً نباید این کارو بکنن من برام یکی دو دفعه پیش اومده کسایی که باهاشون رودربایستی خیلی شدیدی داشتم مثلاً نیم ساعت یه ربع قبل از اینکه بیان بهم زنگ زدن خب آدم نمی‌دونه اون موقع پاش غذا بذاره یا مثلاً خونشو جمع و جور بکنه یا حداقل خودش یه دوشی چیزی بگیره به خودش برسه نمی‌دونم واقعاً آدم چیکار بکنه یه وقتایی واقعاً آدم تو عمل انجام شده قرار می‌گیره و خیلی بده من درکت می‌کنم کاملاً

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من بودم در باز نمی‌کردم 

نمیشه فامیل نزدیکه

من الان با ذوق و شوق غذا پختم ولی فقط به اندازه خودمون بعد اون زنگ زده میگه دارم میام

مجبورم الان خودم نخورم تا اون سیر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم😞

فقط خانواده شوهرم یهو پشت در ظاهر میشن😕

دلیلشون: خب شما سرایدارین همیشه خونه این😑😑😑خ

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

نمیشه فامیل نزدیکه من الان با ذوق و شوق غذا پختم ولی فقط به اندازه خودمون بعد اون زنگ زده میگه دارم ...

مادر شوهره نه؟😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ببین حالا مثلاً خواهر و مادر آدم باشن اشکالی نداره چون آدم باهاشون رودروایسی نداره ولی یه سریا واقعا ...

من یه داداشم اینجوری بود حتی زنگ هم نمی‌زدند حتی یه ربع قبل،یهو پشت در بودن،بعد از این آدمایی هستن که میرن میگن مارفتیم خونه فلانی خونش کثیف بود هم خودش هم خانومش

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ببین حالا مثلاً خواهر و مادر آدم باشن اشکالی نداره چون آدم باهاشون رودروایسی نداره ولی یه سریا واقعا ...

دقیقا

واقعا شعور میخاد این حرکت

1
5
10
15
20
25
30
35
40