2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی میشه بیاید

1482 بازدید | 15 پست

من تقریبا ۱۰ ساعت بعد از رابطه قرص اورژانسی تنسی ۱/۵ خوردم، بچه هم شیر میدم، بنظرتون جلوگیری میکنه از بارداری واقعا؟😢😢

بعد نمیدونستم تو شیردهی نباید اورژانسی خورد تو اینترنت نوشته تو شیردهی نخورید، الان چی میشه؟؟😫

نمیدونم جلوگیری می‌کنه یا نه،بستگی به سیستم بدنت داره و اینکه زمان تخمک گذاریت بوده یا نه  من ...

چه جالب.

واقعا وقتی خدا بخاد به آدم بچه بده در هر صورتی میده

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والا من حتی قرص ال دی هم خوردم و باردارشدم 

خداروشکر .کلا په قرص جلوگیری نخور😅

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡
خب باید دوتا بخوری عزیزم مثلا ساعت ۸ شب مبخوری باید ۸ صبح یکی دیگه بخوری بعدشم شیرینی جات اصلا نخور ...

اگه دوزش ۷۵ باشه باید دوتا بخوری، مال من ۱/۵ بود کلا یدونه هم بود تو یه ورقش

اگه دوزش ۷۵ باشه باید دوتا بخوری، مال من ۱/۵ بود کلا یدونه هم بود تو یه ورقش

واسه منم ۱/۵ بود دوتاگرفتم به قول شما تو دوتا ورق جدا بود خوردم.حالا میخوای تو گوگل سرچ کن در موردش کمتر استرس بگیری 

واسه منم ۱/۵ بود دوتاگرفتم به قول شما تو دوتا ورق جدا بود خوردم.حالا میخوای تو گوگل سرچ کن در موردش ...

من میدونم که کلا دوزش باید بشه ۱/۵، اونایی ک دوتا باید خورده بشه دوزش ۷۵ بعد تو هر ورقش دوتا دونه قرصه که یکیشو مثلا الان میخوری یکیشو ۱۲ ساعت بعد، یا هردوتاشو باهم میخوری، ولی دوزش یکو نیم باشه یدونه کافیه