2777
2789

سلام خانما من یکیو خیلی دوس دارم اونم داشته الانو واقعا نمیدونم..

بعد اون یهو گذاشت رفت ی چنتا دلیل ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اورد  اصن نفهمیذم چیشد ب یکی فامیلمون ک شیاده و دعا نویس رمالع گفتم میشه کتاب باز کنی ببینی.  چرا رفته دوستم دارع ندارع اونم باز کرد و بهم گفت چون باهاش رابطع داشتی همون چیز دیگه ولت کرده رفته و‌تو فکر ازدواج باهات نیس منم راستش  همچنین چیزی نبوده  و گفتم بهش گفتم نه من الکی ‌‌‌‌‌‌‌‌نمیگمالکی گفتم باشه  بحث عوض شد🥹😭😭  گفت ی دعا میدم‌مشکلاتش برطرف بشه و برگردع ولی ب دردت نمیخورع من این دعا رو ک بعدا خوندم خودم دیدم   و ترجمه کردم دعا قرانی بود اینش ولی طلسم اینا هم میذه ب بعضیا دعا برای جدایی و کندن محبت من از قلب اون سریع انداختم زبالع میدونم اشتباه کردم بعد پری شب یهو زد ب سرم رفتم اونو تو پیج اینستام پاک کردم حذفش. کردم امروز پاشدم دیدم  منو هم ان فالو کرده‌و اصن پیجش نیس یعنی بلاک شدم الان چکار کنم 

من از بچگی عاشق این طرفم 😭😭

چرا من این غلطو کردم خدایا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم سن هستی و هنوز بلوغ کامل فکری نداری 

حرکت رو احساسی و لحظه ای انجام دادی

آدما گاهی دلشون کمی سرد یا بی تفاوت میشه

یا ناراحت

اون لحظه ذهن درست کار نمیکنه و نه باید حرکتی انجام بدی ک بعد پشیمون بشی نه حرفی بزنی 

یه درصدم احتمال طلسم نمیدم .

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

خانمایی ک متوجه نشدین

رل ایشون کات کرده یهویی با دلایل شاید غیر منطقی

ایشون سر کتاب باز کردن 

طرف دعا داده 

و دعا فقط آیه قرآنی بوده ک برگردن ولی گفته طرفت مناسب نیس

ایشونم بعد  سرد شده قلبش و طرف رو پاک کرده 

طرف هم مسلمه ک سن بالایی نداره و برای خوددش ارزش قائله دیگه وابسته هم نیس 

کسی ک کنار گذاشتتش رو 

متقابلن کنار گذاشته

همین

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

عزیزم شما تاحالا نشنیدی که دو نفر با هم کات کنند ؟ من زیاد دور و اطرافم شنیدم که خیلی یهویی و بی دلیل بعضی از پسرا یهویی رابطه رو قطع میکنند یا برعکس شنیدم که دختر یا اینکه خیلی زیاد ابراز علاقه میکرد 

خیلی یهویی و بی دلیل پسر و ترک کرد بلاکش کرد 

خلاصه میخوام بگم از این موارد خیلی زیاده 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی