2777
2789
عنوان

دعا نویس گره انداخت تو زندگیم🥹🥹😭

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 29 پست

شما دلت سرد و گرم نشده

الان فقط دلتنگ شدی برای لحظه های خوب و حس های خوب 

و مغزت معتاد دوپامین فیکه . اونم اگه براش مهم بود باید میپرسید چرا حذف کردی ! بچه س هنوز 

کارت درست بوده 

حتا روابط خیلی سمی هم بعد اتمام حس ناراحتی بهت میدن

از جهت وابستگی ذهن 

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب دیگه به خواستت رسوندت دیگه  تویکباره سردشدی وحذف کردی واونم آنفالو

8 ماه از اینکه ارتباطمون رو‌ هوا هس و هیچ خبری از هم نداریم یهو سرد نشدیم ک ه. اینهمه وقته سرد شدیم و الان  این اتفاق افتاده  بلاک شدم

فک نکنم‌ ربطی ‌ب دعا داشته‌باشه گلم این اقا از قبل هم شماروترک کرده بود

ولی کاملا نه رو‌هوا بود   رابطمون 

الان بدتر شد از اولشم ما بحث عشق بودع نمیتونم قبول کنم حرفتونو

مگه به دعانویس نگفتی سردم کن؟؟  من اینجور متوجه شدم

نه عزیزم  گفتم ی کاری کن مشکلات برطرف بشه برگردع طرفم اون‌زذه بدتر کرده دعا ی برعکس داده ک‌من از قلب اون برم بیرون  

الان فهمیدم

ولی کاملا نه رو‌هوا بود   رابطمون  الان بدتر شد از اولشم ما بحث عشق بودع نمیتونم قبول کنم ...

اره بحث  عشق بوده ولی قبل دعا‌و‌این حرفا تموم شده رفته یعنی کلا قصدش تموم کردن بوده،،ولی گلم اگ عشق بود انقد راحت نمیرفت کاش کمتر خودتو عذاب بدی

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓
شما دلت سرد و گرم نشده الان فقط دلتنگ شدی برای لحظه های خوب و حس های خوب  و مغزت معتاد دوپامی ...

بخدا بحث ما عشق بوده الکی و سمی نبود یهو خراب شد😞😞 خیلی ‌‌‌‌تو 

این ی سال اذیت دارم میشم کنکورم دارم

اره بحث  عشق بوده ولی قبل دعا‌و‌این حرفا تموم شده رفته یعنی کلا قصدش تموم کردن بوده،،ولی گ ...

اخه اگه‌ اونم‌دوستم‌نمیداشت  نمیومد جلو حرفی ک‌بارها زده تو این ی سال 

‌‌‌‌‌‌واقعا باید چکار کنم  نابود شدم 

همش بخاطر خانوادمع از بچگی اونا مهر اونو کردن تو دل من😞 چ گناهی کردم  واقعا 

اخه اگه‌ اونم‌دوستم‌نمیداشت  نمیومد جلو حرفی ک‌بارها زده تو این ی سال   ‌‌‌‌‌‌واقعا ...

من فقط میدونم کسی ک دوست داشته باشه راحت نمیره اگرم بره برمیگرده اما خب چ فایده وقتی ی بار تنهات گذاشته،ایشالله هرچی به صلاحته اتفاق بیفته برات 

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓