2777
2789
عنوان

ابروم رفت دارم ازخجالت میمیرم😭

561 بازدید | 28 پست

بچه ها من یه پسره هست خیلی خوشم میومد ازش اونم از من خوشش میومد داشتیم حرف میزدیم که یعنی یه حرکت اشتبااه زدم حالم بد 

تعریف کنم راهنماییم کنید😓دلداری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما حرف زدیم از اینور ازاونور بد دوستم هی تو دایرکت پیام میداد اسکرین شات فلان چیزبفرست😭

من رفتم گالری پیداکردم بدازهمونجا فرستادم براش نگواشتباهیی به دوتاشون فرستادم دستم خورد متوجه نشدم😢

دیدم طرف این فرستاد برام🙂🙂

رفتم پی ویش فهمیدم تر زدم پاک کردم ولی دیده بود 😭

اسکرین شات راجب یکی از خواننده ها بود من ریپلای کرده بودم براش 🦋❤اینارو بد نوشته بود چقدر زیبایی شما منم تشکر کردم یه مدت بدم یه موفقیت تبریک گفته بودم اونم از رو صمیمیت گرم تشکر کرده بود با قلب قصدی هم توکارنبود😭

حالااون فکر کرد من ازعمد فرستادم

بد اون دیگ چیزی نگفت منم گفتم اشتباهی برات فرستادم دوستم انلاین شاپ داره میخواد بهش تبلیغ بده میخواستیم از طرف من بهش بگیم گفتیم بهش پیام بدیم ک صددرصد طرف قبول نمیکنه

ولی خب ضایعس این قضیه رو جپع نمیکنه

خودم بودم چه فکری میکردم طرف نه حرفی ن کاری برداره یه اسکرین شات مزخرف بفرسته 😭☹