نامزد سمیم که البته از اخلاقای بدشو مشکلاتش فقط خیانت نبود تو تاپیکهای قبلم هست ولی من فقط خیانتشو میگم
یک ماه و نیم از عقدمون گذشته بود تو بایگانی تلگرام گوشیش دیدم به یکی زده عشقم ترخدا ببخشید ک اینروزا نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک میدونی سرم شلوغه تو ک میدونی بخاطر شغلم روم حساسن ترخدا عشقم جواب بده ناراحت نباش...وقتی فهمید دیدم اول زد زیر گریه زاری بعد گفت بخدا اونی ک بهش پیام دادم اصلا دختر نیست پسر درصورتی عکس اونطرف کاملا شکل دخترا بود نمیدونم حالا واقعا دختر بود یا ترن.سی چیزی بود،بعد گوشیرو کشید پیامهارو پاک کرد بعد زد به داد و بیدادک دوستم با دوست دخترش دعواش شده بوده به من گفته بوده واسطه گری کنم و تو میخوای ابرومو ببری و قهر کرد رفت...کلا هرکار اشتباهی میکرد گریه ی منم درمیاورد بازم من مقصر بودم....
خواستم خوشحالتون کنم ک حکم طلاقم دیروز اومد و تو دوران عقد از زندگیم شوت شد تو بغل مامانش😂😂
حالا اگر جرات داری بیا واسه اینکه اینترنت گوشیم روشن مونده یا دستمالم افتاده زمین یا واست میوه برنداشتم دندوناتو فشار بده چشم غره برو مردک عوضی..😂😂😂😂😂😂تا غلط کنی به من بگی تو مهمونی خالت ظرف ۲۸ نفرو بشورم بی همه چیز