2777
2789

نامزد سمیم که البته از اخلاقای بدشو مشکلاتش فقط خیانت نبود تو تاپیکهای قبلم هست ولی من فقط خیانتشو میگم 

یک ماه و نیم از عقدمون گذشته بود تو بایگانی تلگرام گوشیش دیدم به یکی زده عشقم ترخدا ببخشید ک اینروزا نمیتونم زیاد بهت برسم تو ک میدونی سرم شلوغه تو ک میدونی بخاطر شغلم روم حساسن ترخدا عشقم جواب بده ناراحت نباش...وقتی فهمید دیدم اول زد زیر گریه زاری بعد گفت بخدا اونی ک بهش پیام دادم اصلا دختر نیست پسر درصورتی عکس اونطرف کاملا شکل دخترا بود نمیدونم حالا واقعا دختر بود یا ترن.سی چیزی بود،بعد گوشیرو کشید پیامهارو پاک کرد بعد زد به داد و بیدادک دوستم با دوست دخترش دعواش شده بوده به من گفته بوده واسطه گری کنم و تو میخوای ابرومو ببری و قهر کرد رفت...کلا هرکار اشتباهی میکرد گریه ی منم درمیاورد بازم من مقصر بودم....

خواستم خوشحالتون کنم ک حکم طلاقم دیروز اومد و تو دوران عقد از زندگیم شوت شد تو بغل مامانش😂😂

حالا اگر جرات داری بیا واسه اینکه اینترنت گوشیم روشن مونده یا دستمالم افتاده زمین یا واست میوه برنداشتم دندوناتو فشار بده چشم غره برو مردک عوضی..😂😂😂😂😂😂تا غلط کنی به من بگی تو مهمونی خالت ظرف ۲۸ نفرو بشورم بی همه چیز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آشغال یه مرد، آشغال همه زنهاست. اما آشغال یه زن می‌تونه جایزه یه مرد دیگه باشه. 

همینکه تحمل نکردید و جدا شدید عالیه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

ووای که چقدر خوشحالم طلاق گرفتی .دعا میکنم یه ادم عاشق و متهعد و باشخصیت نصیبت بشه.خوشبخترین باشی قش ...

عسیییسسسسم مرسی دختر خوش انرژی و قشنگممممممم صد برابرش برای خودت گلی

عسیییسسسسم مرسی دختر خوش انرژی و قشنگممممممم صد برابرش برای خودت گلی

دلم روشنه که سال اینده بهترینا نصیبت میشه و لذت میبری از زندگیت .و تمام این بدیهایی که درحقت شده جبران میشه برات.عزیزم شوهر من مذهبی و مداحه ولی بهترینه ۱۱ساله باهمیم فقط عزت دیدم و احترام ازش.ادما فرق دارن ذاتشونه که خرابه.همه رو به یه چشم نبین.

دلم روشنه که سال اینده بهترینا نصیبت میشه و لذت میبری از زندگیت .و تمام این بدیهایی که درحقت شده جبر ...

اخی الهییی بگردم مرسی گلم،منم عاشق این زندگیای مذهبی و چادر پوشیدن اینا بودم با اینک خانوادم کلا تو یه خط دیگن بعد ک این اومد تو زندگیم چقدر خوشحال بودم که افتادن تو هم چین جوی و اصلا این نماز میخوند میمردم واسش خیلیم باهام مهربون بودا ولی از این رفتاراش نتونستم بگذرم،دقیقا خیلیا مثل نامزد من ظاهرشون مذهبی و درونشون کاملا غیر مذهبی 

دلم روشنه که سال اینده بهترینا نصیبت میشه و لذت میبری از زندگیت .و تمام این بدیهایی که درحقت شده جبر ...

شما حس شیشمی هستید؟

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

جیگرمممممم خنک شد نمیدونم چرا

خوب کردی 

بره گمشه پسره ی نکبت دروغگو😒😒😒

ایشالا با آدم واقعی زندگیت خوشبخت شی❤

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥