2777
2789
عنوان

کیک پختم بدون شکر، بدون روغن😋🎂🍰

| مشاهده متن کامل بحث + 3836 بازدید | 52 پست
[QUOTE=320274549]عزیزم من تنبلی تخمدان دارم شکر برام ضرر داره و نمیخورم چندساله  اما با خرما و ...

انگار طب سنتی خیلی برات غریبه که از تفاوت قند شکر و شیره انقدر تعجب کردی

یکی از تفاوتها، طبعشونه

شکر طبعش سرده و شیره گرم

هرچی مریضیه ریشش برمیگرده به همین طبع های سرد که شامل تمام مواد غذایی ناسالمه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
دستور پخت:  اول تخم مرغهارو خوب با همزن بزنید شیره خرمارو اضافه میکنید بعلاوه گلاب  ...

ممنونم ازت

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازت

خواهش میکنم عزیزم💖

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

نوش جان👌🏻

مرسی عزیزم😍❤

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مرسی عزیزم 

خواهش میکنم عزیزم💚

انگار طب سنتی خیلی برات غریبه که از تفاوت قند شکر و شیره انقدر تعجب کردی یکی از تفاوتها، طبعشونه ش ...

فقط شما نیستی ک تفاوت گرمی وسردی رو بلدی بقیه هم میدونن.منتهای مراتب ایشون ب کیک بی شکرشون نازیدن منم گفتم با وجود شیره همچین بی شکرم محسوب نمیشه وتمام