دستور پخت:
اول تخم مرغهارو خوب با همزن بزنید
شیره خرمارو اضافه میکنید
بعلاوه گلاب
هم میزنید
بعد لیوان ماست (یا شیر) رو اضافه میکنی و میزنید با همزن
ارد رو دوبار الک میکنی با بکینگ پودر و جوش شیرین
کم کم اضافه میکنید و با قاشق اروم هم میزنید، دورانی و چرخشی نباشه چون پف نمیکنه
بعد کشمش شسته و اب گرفته شده رو میریزی توی مواد
بعد کیک پز رو چرب میکنید همه جاشو، اگر روغن اضافی داشت برمیداری
روش رو باگردو و کنجد تزیین میکنید
میذارید توی کیک پز بپزه